Ευχαριστήριο προς την Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού από τον Πρόεδρο του Γεωργίου Τσισμαλίδη και του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Αναργύρων του Δήμου Αμυνταίου

21 Απριλίου 2018
17:08
Κανένα σχόλιο

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Τσισμαλίδης και το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Αναργύρων του Δήμου Αμυνταίου εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς την Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, τον Πρόεδρό της κ. Εμμανουήλ Παναγιωτάκη, το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και όλα τα τοπικά Στελέχη Διοίκησης της ΔΕΗ στην περιοχή μας για την συμβολή τους και την έμπρακτη υποστήριξη προς την Κοινότητά μας τόσο σε ό,τι αφορά στην κάλυψη των δαπανών φιλοξενίας οικογενειών σε γειτονικές πόλεις, όσο και την θετική ανταπόκρισή τους σε μικρά και μεγαλύτερα αιτήματα που αφορούν σε ζητήματα οδικής πρόσβασης, αρδευτικών υποδομών όπως και γενικότερα προβλήματα ομαλής και εύρυθμης καθημερινής λειτουργίας του οικισμού μας ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αλλά και σε διαδικασία αναγκαστικής απαλλοτρίωσης και μετεγκατάστασης.

Θεωρούμε ότι η καλή αυτή συνεργασία της Κοινότητάς μας και της Συντονιστικής Επιτροπής Μετεγκατάστασης με τις υπηρεσίες και τα στελέχη της ΔΕΗ, όπως και με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς θα συνεχιστεί ώστε να υπερβούμε τις όποιες δυσκολίες προκύπτουν μέχρι την ολοκλήρωση όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών και χρονοδιαγραμμάτων απαλλοτρίωσης και μετεγκατάστασης του οικισμού μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΤΣΙΣΜΑΛΙΔΗΣ

ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.