kozan.gr: Η ανάρτηση μυστήριο του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας “Δεν εκβιαζόμαστε! Ούτε βήμα πίσω”

21 Απριλίου 2018
17:51

Την παρακάτω φωτογραφία ανήρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο  Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Θοδωρής Καρυπίδης. Άραγε τι εννοεί και σε ποιους απευθύνεται; Ποιοι τον εκβιάζουν, με ποιο τρόπο και τι προτίθεται να κάνει, είναι, προφανώς, μερικά από τα ερωτήματα που θα του τεθούν στην αυριανή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Δ. Μακεδονίας.

 

 

 

24 σχόλια

  • Θεωρεί οτι εκβιάζεται από τους ίδιους τους συντρόφους του που παραιτούνται ο ένας μετά τον άλλο και δέν του επιτρέπει να τελειώσει τη θητεία του ώστε να συμφωνεί με τη κυβέρνηση σε όλα .ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΟΛΑ.

  • Κόψε τους λαϊκισμούς και σοβαρέψου έστω και τώρα κ. Καρυπίδη. Θυμίζεις τον Θόδωρο με το δίκανο της ομώνυμης ελληνικής ταινίας. Το δίκανο με το οποίο απειλούσε θεούς και δαίμονες ο πρωταγωνιστής δεν είχε κόκορα.

  • “Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις”

  • Οι πολίτες κατάλαβαν πλέον όταν μιλάτε με συνθήματα και δεν πείθεται κανένα άλλωστε αυτό φαίνεται από τις παραιτήσεις συνεργατών
    Το αποτέλεσμα είναι δυτική Μακεδονία όλο πίσω με τον Καρυπίδη στο τιμόνι της περιφέρειας

  • Ο πιό αποτυχημένος περιφέρειάρχης στην ιστορία. Ξεπούλησε τα πάντα για να πάρει το κομματικό χρίσμα, ενώ δήλωνε ανεξάρτητος. Φυσικά και δεν είναι σύριζα, απλά επιζητεί την προσωπική του ανέλιξη χωρίς να του καίγεται καρφί για το κόστος των επιλογών του που το πληρώνει πολύ ακριβά ο τόπος. Καιροσκόπος και φιλοτομαριστής. Οι παραιτηθέντες περιέγραψαν με ακρίβεια τον παλαιοκοματισμό που τον χαρακτηρίζει.

    • Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να χρησιμοποιείς ανθρώπους για να πετύχεις το σκοπό σου, και μετά να τους πετάς σαν κουρελόχαρτα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.