Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις διακεκριμένης κλοπής -Προσποιούμενοι υπαλλήλους της Δ.Ε.Η., τέλεσαν 4 κλοπές σε περιοχές της Κοζάνης και της Καστοριάς

24 Ιανουαρίου 2017
14:48
Κανένα σχόλιο

 

Σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος 48χρονου ημεδαπού, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητείται ένα ακόμη άτομο

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης Κοζάνης -4- περιπτώσεις διακεκριμένης κλοπής (-2- τετελεσμένες και -2- σε απόπειρα), που διαπράχθηκαν τον τελευταίο μήνα και σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος 48χρονου ημεδαπού, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων διαπιστώθηκε ότι, από τον Δεκέμβριο του 2016 έως τον Ιανουάριο του 2017, ο 48χρονος με ένα ακόμη άγνωστο άτομο, λειτουργώντας από κοινού με σκοπό τη διάπραξη κλοπών και χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία, προσποιούμενοι υπάλληλους της Δ.Ε.Η., τέλεσαν συνολικά -4- κλοπές από οικίες ιδιοκτησίας ημεδαπών, ηλικίας 76 έως 87 χρόνων, που βρίσκονται σε περιοχές της Κοζάνης και της Καστοριάς, αφαιρώντας από τους δυο εξ αυτών χρηματικό ποσό -15.000€-, -1- λίρα και -1- χρυσό κόσμημα.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης Κοζάνης συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 48χρονου και του δεύτερου ατόμου-συνεργού του, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις, όπως και η τυχόν συμμετοχή και άλλων δραστών-συνεργών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.