Αγωγές κατά υπουργών ετοιμάζει η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

22 Απριλίου 2018
13:20

Η κυβέρνηση συκοφαντεί τον αγώνα μας τρομοκρατώντας τους πολίτες για διακοπές ρεύματος, τόνισε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Απείλησε δε ότι η ΓΕΝΟΠ θα καταθέσει αγωγές κατά των υπουργών που υπογραφούν το νομοσχέδιο για ιδιωτικοποίηση μονάδων της ΔΕΗ.

Ο ΑΔΜΗΕ διαβεβαίωσε, πάντως, ότι δεν θα προκύψουν προβλήματα μεγάλης κλίμακας από τη 48ωρη απεργία των εργαζομένων της ΔΕΗ.

Οι εργαζόμενοι στην ΔΕΗ ήδη έχουν ξεκινήσει κινητοποιήσεις σε Μεγαλόπολη και Φλώρινα αντιδρώντας στο σχέδιο για την πώληση των μονάδων και των λιγνιτορυχείων.

Πηγή: https://www.parapolitika.gr/article/agoges-kata-ipourgon-etimazi-genop-dei

11 σχόλια

  • Ψεύτης για ακόμα μια φορά ο Αδαμίδης επειδή:

    “Διακοπές ρεύματος σε ολόκληρη τη χώρα, «με στόχο να καταλάβουν οι καταναλωτές την αντίδραση των εργαζομένων στο ξεπούλημα των μονάδων» κατά τη διάρκεια των 48ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων, που ξεκινούν από την Κυριακή τα μεσάνυχτα, προανήγγειλε η ΓΕΝΟΠ.” – Πριν από 2 ημέρες

    και στη συνέντευξη:

    «Στόχος είναι να καταλάβει ο λαός ότι κάτι γίνεται. Αν δεν λείψει ούτε για μια στιγμή το ηλεκτρικό ρεύμα, δεν έχει αξία αυτό που γίνεται. Βεβαίως δεν θα ταλαιπωρηθεί ο ελληνικός λαός. Θα παρέχουμε προσωπικό ασφαλείας, όσο μας αναλογεί και αν γίνει μια μεγάλη βλάβη θα υπάρξει παρέμβαση. Ο καταναλωτής θα νιώσει τη απεργία αλλά όχι με μπλακ άουτ -αν συμβεί κάτι τέτοιο θα οφείλεται σε κακή διαχείριση του ΑΔΜΗΕ»

  • Αδαμιδη επι Προεδρειας σου ΞΕ-ΠΟΥΛΟΥΝΤΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Η ΝΕΑ ΣΣΕ…..Απετυχες σαν Προεδρος Αντε γεια Καληνυχτα.

  • Ο Αης Αγίου Δημητρίου πριν από τέσσερις μέρες ήταν σε λειτουργία μόνο με μια μονάδα και αυτό για την λειτουργία της τηλεθερμανσης Κοζάνης και ο Αης Καρδιάς με μια για την λειτουργία της τηλεθερμανσης Πτολεμαίος Σήμερα στον Αης Αγίου Δημητρίου δουλεύουν τέσσερις μονάδες!!! και στην Καρδιά δύο ίσως βάλουν και τρίτη!! Το βράδυ θα βγάλει ο Αδαμιδης με τον Καρυπιδη αυτές που μπήκαν τις τελευταίες μέρες και ο αγώνας πέτυχε ο ασθενής απεβίωσε Και ο νοών νοιτω!!

  • Το 2014 στις πύλες των Σταθμών και των ορυχειων ήταν όλοι παρών εργαζόμενοι πολιτικοί τοπική αυτόδιοικηση α και β βαθμού και όλοι οι φορείς του νομού Τότε για την μικρή ΔΕΗ οι βουλευτές που θα ψήφιζαν ήταν δοσιλογοι γερμανοτσολιαδες και επικίνδυνοι για την περιοχή Σήμερα αλήθεια αυτοί που την Τετάρτη θα σηκώσουν το χεράκι και πουν Ναι σε όλα φαντάζομαι πως θα είναι χρήσιμοι και απαραίτητοι για την περιοχή Δυστυχώς αξίζουμε ότι ήμαστε και ότι έχουμε

  • Γιατί μπήκαν μονάδες μέσα???
    Για να τίς βγάλουν έξω οι ίδιοι πού συμφώνησαν να μπούνε με τόν Παναγιωτάκη
    Ντροπή Αδαμίδη
    Ντροπή Παναγιωτάκη
    Κάθε μονάδα που μπαίνει έχει κόστος 300.000ευρω
    Ντροπή σας

  • Αδαμιδη με τα συντροφια της Πάσκε και του Μετά χέρι χέρι και στον Ζαλόγγο όπως τις Σουλιωτισες για να μείνετε στην ιστορία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.