kozan.gr: «Λούνα Πάρκ Αγάπης», για το μικρό Χρήστο- Εμμανουήλ Ελευθεριάδη, ετοίμασαν από το πρωί της Κυριακής 22/4 οι Πρόσκοποι Εορδαίας (Φωτογραφίες & Βίντεο)

22 Απριλίου 2018
14:43

 «Λούνα Πάρκ Αγάπης» λειτούργησε την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας, με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων- κλάδος Λυκόπουλα- Δυτικής Μακεδονίας, με τα παιδιά να παίζουν και να συμμετάσχουν σε διάφορες ψυχαγωγικές δράσεις. Η εκδήλωση είχε φιλανθρωπικό σκοπό για τη συγκέντρωση χρηματικού ποσού που θα διατεθεί στο μικρό Χρήστο- Εμμανουήλ Ελευθεριάδη, ώστε να βγει νικητής από τη μάχη που δίνει για τη ζωή του. Το Λούνα Πάρκ θα λειτουργεί κι από τις 17:30 το απόγευμα μέχρι τις 20:30. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος.

 

2 σχόλια

  • Πέρα από την κίνηση αλληλεγγύης προς τον κούκλο που όλοι προσευχόμαστε για αυτόν και πιστεύουμε ότι θα βγει νικητής, η σημερινή δράση ήταν υπέροχη και μόνο σαν εικόνα. Πέρασα το πρωί και η πλατεία ήταν λες και βγήκε από παιδικό βιβλίο. Μια υπέροχη και αισιόδοξη εικόνα. Πολλά μπράβο στους διοργανωτές.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.