Το Νέο Ωδείο Πτολεμαΐδας προσκαλεί το μουσικόφιλο κοινό της πόλης, την Τετάρτη 25 Απριλίου, στην εκδήλωση “Αμελί”

22 Απριλίου 2018
22:14
Κανένα σχόλιο

Το Νέο Ωδείο Πτολεμαΐδας προσκαλεί το μουσικόφιλο κοινό της πόλης στην εκδήλωση “Αμελί”.  Είναι η πρώτη συναυλία από τον κύκλο των εκδηλώσεων “2013-2018 Πέντε Χρόνια Νέο Ωδείο”. Οι μαθητές μας παρουσιάζουν την ιστορία της Αμελί και όλο του soundtrack της ομώνυμης ταινίας. Συμμετέχουν τάξεις πιάνου, ακορντεόν, βιολιού, κιθάρας, φλάουτο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 στις 8:30 μ.μ. στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΩΔΕΙΟΥ (Διοικητηρίου και Δημοκρατίας)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.