kozan.gr: Γ. Δακής: “Nτροπή σας. Είστε άθλιοι κι ανάξιοι” – Νέα ένταση στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας (Bίντεο)

22 Απριλίου 2018
22:53

Και βέβαια, να παραιτηθούν, όσοι από την Περιφερειακή Αρχή στηρίζουν τα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, που σήμερα προωθούν αυτή την καταστροφική λύση, σε αντίθεση όσων και οι ίδιοι είχαν ισχυριστεί και υποσχεθεί, στους πολίτες”. Η συγκεκριμένη αναφορά, που περιλαμβανόταν στην εισήγηση της αντιπολίτευσης για την έκδοση σχετικού ψηφίσματος, με τη λήξη της συνεδρίασης του Π.Σ., προκάλεσε τις ενστάσεις του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας, ο οποίος σημείωσε πως τέτοιες αναφορές μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω και πως έτσι μπαίνουμε στη λογική των πολιτικών – κομματικών φρονημάτων, κάτι με το οποίο δε συμφωνεί. Κάπου εκεί, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, διέκοψε τον Περιφερειάρχη  και σημειώθηκε εκ νέου ένταση. Για την ιστορία, να σημειώσουμε, πως “πέρασε”, κατά πλειοψηφία η πρόταση ψηφίσματος του Θ. Καρυπίδη, η οποία και θα κοινοποιηθεί αναλυτικά στα ΜΜΕ.

12 σχόλια

  • Δακή μην παρασύρεσαι από την άλλη και κελαηδάς πολλά πολλά…το ΠΑΣΟΚ δεν προκειται να βγει στην εξουσια ποτέ. Η ΝΔ όμως παίζει….Αν έρθει ο Κούλης σου…..τί θα λές μετά;;;;

      • ΔΑΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΤΑ ΡΕΣΤΑ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΑ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΟΥ! ΔΙΟΙΚΗΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΕΣ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ! ΜΟΝΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥΛΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ! ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΝΑΣ! ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΕ!

        • Όλα τα έργα που εγκαινίασε ο Καρυπίδης ήταν έργα της θητείας Δακή, όπως και αυτά που απεντάχθηκαν λόγω ανικανότητας! Για πες μας τώρα ποιός είναι ο αποτυχημένος…

  • ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ …
    ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΗ (βγάζουμε ένα ψήφισμα και ξεμπερδεύουμε) ???
    ΑΑΑΑ ΣΑΝΙΔΑ ….

  • είστε άθλιοι και ανάξιοι όλοι κύριε δακή,ξεχνάτε πολύ εύκολα τις υπογραφές στο μεσοπρόθεσμο,και τα μνημόνια.

  • ΔΑΚΗ ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΣΕ ΣΙΩΠΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ? ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΕΙΣΑΙ ΩΣ ΕΚΕΙ

  • Το 2014 Δακή τι έκανες;;
    Κομματική πολιτική!!
    Μην φωνάζεις τώρα γιατί ούτε θέση στο ψηφοδέλτιο δεν θα σε δώσει ο Ιούλης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.