kozan.gr: Τροχαίο ατύχημα στο κέντρο της Κοζάνης – Aυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανάκι (Φωτογραφίες & Βίντεο)

22 Απριλίου 2018
23:26

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, το βράδυ της Κυριακής (22/4), στις 22:50, στο κέντρο της Κοζάνης, όταν, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αυτοκίνητο διερχόμενο από την οδό Μητροπολίτου Φωτίου διέσχισε την οδό Ξεν. Τριανταφυλλίδη, χωρίς να δει ότι ερχόταν, από την πάνω πλευρά, μηχανάκι, με αποτέλεσμα να επέλθει σύγκρουση. Ο οδηγός από το μηχανάκι, νεαρής ηλικίας, που είχε τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, ώστε να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας του.

 

 

20 σχόλια

  • Ο φωτισμός δεν επαρκεί, και όσοι διέρχονται την οδό μητροπολίτου Φωτίου δεν έχουν καλή ορατότητα. Αυτό συμβαίνει και σε αλλα σημεία της πόλης. Οι δημοτικές αρχές κάνουν κάτι για αυτό;

  • τρεμεις πλεον να κυκλοφορησεις με αυτοκινητο ή με οποιοδηποτε αλλο μεσον σε αυτην την πολη, εχω τυχει απειρες φορες σε πολλες καραμπινατες διασταυρωσεις αυτος που εχει το ΣΤΟΠ οχι μονο να μην σταματαει για να ελεγξει, αλλα να επιταχυνει κιολας… εχουμε περασει σε αλλο λεβελ αφασιας…

  • Το stop το απαγορεύεται στα χωριά δεν υπάρχουν αυτά γίνεται ένας χαμός ας κατέβει η αστυνομία λίγο γιατί έχουν γίνει πολλά και εδώ και εξακολουθεί να περνάνε από απαγορευτικό στην Άνω κωμη πάνε πάρα πολύ ανάποδα προς την πλατιά ενώ έχε ταμπέλα απαγορεύεται.

  • Στην προκείμενη περίπτωση δεν ισχύει, αλλά σε όλους τους δρόμους οι δικυκλιστές δεν τηρούν κανέναν απολύτως κανόνα του ΚΟΚ.

    Περνάνε πάνω από πεζοδρόμια, πάνε ανάποδα σε μονόδρομους, δεν τηρούν τα φανάρια, προσπερνούν σε διασταυρώσεις, χώνουν το δίκυκλο ανάμεσα στα αυτοκίνητα και αν υπάρξει κίνδυνος, βρίζουν τους οδηγούς των αυτοκινήτων.

    Η αστυνόμευση δε, είναι μάλλον το πιο σύντομο ανέκδοτο.

    Διασταύρωση Κρόκου και ερχόμενος από Γκέρτσου περιμένω στο STOP για να μπω στον κόμβο. Τη στιγμή της εκκίνησης του οχήματός μου δικυκλιστής μεγάλου κυβισμού με συνεπιβάτιδα, εμφανίζεται ξαφνικά από αριστερά μου και προσπαθεί να με προσπεράσει κινούμενος δεξιά, δηλαδή ακριβώς μπροστά μου. Πρόλαβα και πάτησα φρένο, αλλιώς θα τον ακουμπούσα με συνέπεια να πέσει. Όταν του κορνάρισα σταμάτησε μέσα στον κόμβο για να ζητήσει το λόγο και είχε το θράσος να μου κάνει παρατήρηση.

    Όσοι δικυκλιστές έχουν ανάλογες συμπεριφορές προκαλώντας συγκρούσεις, μια φορά εμπλέκονται σε δυστύχημα. Δεν έχει δεύτερη…

    • Όταν δεν οδηγείς και τα 2 τέτοιες αρλούμπες λες… Ανέβα σε μηχανάκι να δουλέψεις να δεις όλες και όλους να μιλάνε στα κινητά έτοιμοι να σε περάσουν από πάνω με το αμαξάκι τους… Γι αυτό μην βλέπεις το δέντρο κ όχι το δάσος

    • τα ίδια κάνουν και οι οδηγοί αυτοκινήτων. δήθεν δεν βλέπουν τα μηχανάκια, τα προσπερνούν όταν απαγορεύεται και το τέλος την πληρώνουν οι μηχανόβιοι. δίκιο έχει ο Τζήκας, όταν δεν οδηγείς και τα 2 δεν πρέπει να φέρεις άποψη.

  • Αφήστε τις δικαιολογίες. Μια χαρά διασταύρωση είναι. Αν σταματήσεις στο STOP και τα οχήματα γενικά δεν κινούνται με μεγάλες ταχύτητες δεν θα έχουμε ατυχήματα. Εμείς οι οδηγοί φταίμε

  • Στην προκειμενη περιπτωση δεν εφταιγε το μηχανακι,αλλα συμφωνω με την παραπανω αποψη οτι οι οδηγοι των δικυκλων ,συχνα οδηγουν πολυ επικυνδινα!!!Οδηγουσα σε μονοδρομο και ηθελα να στριψω δεξια!!!Λιγο πριν αναψω το φλας με προσπερναει απο δεξια μηχανακι!!!Αν εκεινη την ωρα εστριβα το αμαξι τι θα γινοταν?Βρε ανθρωπε πως πας και χωνεσε οπου σου καπνισει?

    • Προχθές ενώ δούλευα με το δίκυκλό μου περίπου στης 9 το βράδυ κινούμενος επί της οδού Στάμκου Αναστασίου αμάξι ερχόταν κατά πάνω μου. Σταμάτησα στη μέση του δρόμου, η κυρία που οδηγούσε με έβρισε που δε μαζεύτηκα στην άκρη για μα περάσει, έκανε ελιγμό από αριστερά μου και βγήκε ανάποδα σε κεντρική διασταύρωση στρίβοντας προς Παύλου Μελά. Δεν έχετε ανέβει σε μηχανάκι να δουλέψετε γι’ αυτό καλύτερα να σέβεστε νέους ανθρώπους που παίζουν τη ζωή τους κορώνα γράμματα.

      • Οκ ακυρη η κυρια αλλα και τα μηχανακια να σεβονται και να τηρουν τον κοκ….Να μη μπαινουν αναποδα και να μη κανουν προσπερασεις σε μονοδρομους!!!!Αν εγω χτυπουσα το μηχανακι που με προσπερασε σε μονοδρομο απο αριστερα ποιος θα εφταιγε?Φυσικα εγω γιατι θα λεγατε κανεις δε σεβεται τα μηχανακια!!!!Ενω αυτα ειδα ποσο σεβονται τον κοκ!!!!

        • απο δεξια με προσπερασε συγνωμη,ακομα πιο επικυνδινο,γιατι απο αριστερα οκ λιγο πολυ το ξερουμε οτι θα την κανει την εξυπναδα μολις δουμε μηχανακι και ειμαστε υποψιασμενοι,αλλα απο δεξια δε το ειχα φανταστει!!!

        • όταν μάθεις εσύ να σέβεσαι τότε ζήτα τον σεβασμό από τους άλλους. σας βλέπουμε κάθε μέρα ακόμη και με τους πεζούς, που στέλνετε μηνύματα την ώρα που οδηγάτε, που παρκάρετε πάνω σε ράμπες, πεζοδρόμια, αμέα κλπ κλπ…

  • Αφαίρεση διπλωμάτων τώρα!!!!!! Το 90% των οδηγών είναι επικίνδυνοι!!!
    Όσο για τα δίκυκλα, να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους!!!! Άντε με το κάθεπου δεν τηρεί τον ΚΟΚ και αν του πεις κάτι, το παίζει τσαμπουκάς!!!!

    • ποια δικυκλα να απαγορευτουν?
      ποιος στο παιζει τσαμπουκα?
      ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΤΕΛΙΒΑΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ!!!

      • 1) Δεν με ξέρετε ούτε σας ξέρω, οπότε χρησιμοποιήστε πληθυντικό και όχι ενικό!!!
        2) Όλα τα δίκυκλα να απαγορευτούν, γιατί μόνο προβλήματα δημιουργούν.
        3) Μάθετε να γράφετε και να σέβεστε εσείς τους συμπολίτες σας!!!
        4) Μάθετε να τηρείτε τον ΚΟΚ!!!!!!!!

        • τράβα από κει ρε που θίχτηκες!
          άσε μας κουκλίτσα μου και πήγαινε με τα πόδια αν δε σου αρέσει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.