kozan.gr: Μικροένταση στην πύλη του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου όταν εργαζόμενος πέρασε μέσα στο σταθμό και κάποιοι από τους υπολοίπους διαμαρτυρήθηκαν (Βίντεο)

23 Απριλίου 2018
08:36

Μικροένταση στην πύλη του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου όταν εργαζόμενος πέρασε μέσα στο σταθμό και κάποιοι από τους υπολοίπους διαμαρτυρήθηκαν. Όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια ήταν εργαζόμενος, που βάσει οργανογράμματος, ανήκε σε πόστο που έπρεπε να πάει για εργασία.

 

11 σχόλια

  • πολυ θα ηθελα να ξερω πως μερες απεργιες εχει στη δεη , πριν γινει συνδικαλιστης ο μαστορας, γιατι στην μαβε στην μεγαλη απεγια οταν οι αλλοι εκλειναν τους δρομους , αυτος βρηκε το δρομο να προσληφθει στην δεη

    • Μην λες αλήθειες

      30 δις δανεικά ετησίως για να πληρωθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι .

      Χώρια οι δαπάνες του δημοσίου για ανύπαρκτους οργανισμούς

      Στο καζίνο να τα παίζαμε κάτι θα κερδίζαμε.

      Και όλοι αυτοι βγαίνουν στα καφενεία και κατηγορουν όλους τους άλλους εκτός από τους ίδιους.

      30 χρόνια ΝΔ, ΠΑΣΟΚ πάνω από 80%

      Προφανώς τους ψηψιζαν οι εξωγήινοι

  • δεν θα κανουμε μαγκες τους συνδικαλιστες.
    φτανει πια
    αρκετα παιχνιδια επαιξαν στην πλατη των εργαζομενων για προσωπικο τους ωφελος

  • ΟΧΙ μόνο ο Μάστορας για να είσαστε δίκαιοι.
    Ο Μιχαηλίδης ο Γιάννης στίς προηγούμενες Απεργίες τι έκανε;;

  • Και δεν τους αφορά αυτούς το εάν πουληθούν μονάδες και λιγνιτορυχεία;
    Η τιμή της kW δεν θα αυξηθεί γι’ αυτούς;
    Τα μεροκάματα δεν θα πέσουν κι άλλο;
    Οι συνθήκες και τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας δεν θα χειροτερέψουν;

    ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!

  • Τί καράφλα και άσπρο μαλλί είναι αυτό ρε παιδιά;;; Από πότε έχει να κάνει προσλήψεις η ΔΕΗ; Όλος ο δημόσιος τομέας και οι ΔΕΚΟ έχουν γεράσει , αντί να ζητάμε προσλήψεις νέων ανθρώπων , ζητάμε απολύσεις …. Σας περισσεύουν λεφτά για να πληρώνετε ιδιώτες στη ΔΕΗ, στα νοσοκομεία και τα σχολεία;;;; Ξυπνάτε νεοφιλελέρες εεεε συγγνώμη..νεοφιλελεδες ήθελα να γραψω της κακιάς ώρας.

  • Κύριοι όλα για το θέαθηναι.. 2 μέρες και καλά απεργία.. Η κάρτα κανονικά χτυπημενη.. Λίγο θα φωνάξουμε.. Λίγο θα βρίζουμε.. Και στην τελική.. Την Τετάρτη το νομοσχέδιο κανονικά θα ψηφιστεί.. Και όλα καλά.. ΑΑΑΑΑΑ και τύπου μάστορες.. Μόνο κακό κάνουν.. Άλλωστε ο συνδικαλισμός έχει τελειώσει εδώ και καιρό. Κάτι σαν τον Άδωνις ένα πράμα.. Να φωνάξω για να με δουν τι κάνω..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.