Φλώρινα: Ημερίδα με θέμα «Επιχειρηματικότητα στην Εκπαίδευση – Ένα «μάθημα Ζωής» που διδάσκεται, την Τετάρτη 25 Απριλίου

23 Απριλίου 2018
12:17

Πρόγραμμα εκδήλωσης

11:00 -11:30 Χαιρετισμοί Διοργανωτών

11:30 – 12:10 1ο Μέρος

Παρουσιάσεις

  • Ο ρόλος των Αναπτυξιακών Εταιρειών στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας. Η περίπτωση της Αναπτυξιακής Φλώρινας (ΑΝΦΛΩ)

Εισηγήτρια: Δρ. Ζαχαρούλα (Ζέτα) Ρίζου, Γεωπόνος-Εδαφολόγος, Γενική Διευθύντρια ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ – Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας Ο.Τ.Α. 

  • Γνωρίζω τις Επιχειρήσεις του τόπου μου & Συνομιλώ με τους επιχειρηματίες για τις προσπάθειες, τις επιτυχίες αλλά και τις δυσκολίες στο ταξίδι τους στο Επιχειρείν

Εισηγητής: Ναουμίδης Πέτρος, επιχειρηματίας

  • Η αξία της επιχειρηματικότητας ως εναλλακτική στα μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια των σημερινών μαθητών/τριών. Συμβουλευτική επιχειρηματικότητας και οι δεξιότητες του/της επιχειρηματία – βιωματική δράση

Εισηγητής: Σπύρος Παπαχαρίσης, ΚΕΣΥΠ Φλώρινας Θεόδωρος Σταμκόπουλος, ΚΕΣΥΠ Κοζάνης, Σύμβουλοι Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Υπεύθυνοι Κέντρων Συμβουλευτικής και προσανατολισμού Φλώρινας/ΔΔΕ Φλώρινας και Κοζάνης /ΔΔΕ Κοζάνης αντιστοίχως.

12:10 – 13:00 2ο Μέρος

Συζήτηση με τους μαθητές – Τοποθετήσεις

__________________________________________________________________________

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.