Συγχαρητήρια Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη για την 2η στον κόσμο Σφυροβόλο Πτολεμαϊδιώτισα Σταυρούλα Κοσμίδου

23 Απριλίου 2018
14:43

Συγχαίρω θερμά τη συντοπίτισσά μας αθλήτρια του «ΑΙΟΛΟΥ» Μακεδονίας Γ.Ε.Π.Θ. Σταυρούλα Κοσμίδου , η οποία συμμετείχε στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα , που διεξήχθη πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη , κατακτώντας στη Σφυροβολία με βολή 68, 21 μ. το πανελλήνιο ρεκόρ κορασίδων και την πρώτη καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη, αλλά και τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στον κόσμο.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στον προπονητή της Κωνσταντίνο Κοροσίδη , καθώς ο κόπος και των δύο έχει ανταμειφτεί.

Η αναγνώριση των προσπαθειών της Σταυρούλας δίνει προοπτική σε όλα τα νέα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό και αποδεικνύει τη πολύ καλή δουλειά, που γίνεται στα Αθλητικά Σωματεία του τόπου μας.

3 σχόλια

  • Στην Κοσμάρα σου εσύ, ας του πει κάποιος ότι το μαγαζί που δίνει δουλειά στο Δήμο που αφεντευει πωλείται.

    • Άσχετο φίλε και άκυρο το σχόλιό σου. Το παιδί αξίζει συγχαρητήρια. Γιατί δεν λες το άλλο σημαντικό ;;; Γιατί μέσα στο κολυμβητήριο έχει τόσες σημαίες της ΔΕΗ; Γιατί μέσα στο κλειστό έχει σημαίες της ΔΕΗ; Γιατί σε κάθε αγώνα χορηγός είναι η ΔΕΗ; Η ΔΕΗ πληρώνει και προσφέρει (και μην παρεξηγηθώ. Δεν μας κάνει χάρη. Μας τα χρωστάει και καλά κάνει). Άλλο είναι το θέμα. Θα τα κάνει αυτά και ο ιδιώτης;;;;; Όχι βέβαια….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.