1125 ευρώ προσέφεραν σε τρία μικρά παιδιά της περιοχής μας ο Πατήρ Νικόλαος Κεϊσογλου και η εκκλησιαστική επιτροπή του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεημόνα Ποντοκώμης

23 Απριλίου 2018
14:47

Ο Πατήρ Νικόλαος Κεϊσογλου και η εκκλησιαστική επιτροπή του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεημόνα Ποντοκώμης, ευαισθητοποιημενοί και αφουγκραζόμενοι τη μεγάλη ανάγκη που έχουν τα τρία μικρά παιδιά της περιοχής μας, κάναμε και μεις τη δική μας προσπάθεια για συγκέντρωση χρημάτων. Στην προσπάθεια μας αυτή είχαμε αρωγούς τους ενορίτες του Ναού και τους συγχωριανούς μας. Έπειτα από πώληση λαμπάδων, και όχι μόνο, την περίοδο του Πάσχα,συγκεντρώθηκε το ποσό των 1125 ευρώ, το οποίο μοιράστηκε ισόποσα και στα τρία παιδιά που αυτόν τον καιρό αντιμετωπίζουν θέματα υγείας.

Από 375 ευρώ λοιπόν διατέθηκαν στον Αλεξάνδρο, στον Χρηστάκη-Εμμανουήλ και στον μικρό Παναγιωτάκη. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους βοήθησαν στην μικρή μας αυτή προσπάθεια. Να ευχηθούμε, γρήγορη ανάρρωση και η Παναγιά μας, ο Χριστός μας και όλοι οι Άγιοι να πρεσβεύουν υπέρ υγείας και βοηθείας των παιδιών και των γονέων τους. Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους!

4 σχόλια

  • Χαίρομαι που είμαι από αυτό το χωριό και ας μην μένω εκεί.. να είσαι καλά πατερ και όλοι οι συγχωριανοί. Περαστικά στα παιδιά.

  • Τα συγχαρητήρια και από μένα για τη χειρονομία.Να μην παραλείψω να συγχαρώ και το συντάκτη του σημειώματος,αλλά και τους μέχρι στιγμής σχολιαστές για την ορθή προσφώνηση του ιερέα.Ο πατήρ Νικόλαος,τον πατέρα Νικόλαο,πάτερ Νικόλαε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.