kozan.gr: Με το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή συναντήθηκε ο Υπουργός Νίκος Παππάς (Φωτογραφίες)

24 Ιανουαρίου 2017
17:27

Πριν μεταβεί στη Νεάπολη και τον Πεντάλοφο, ο ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας, επισκέφτηκε τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δ. Μακεδονίας, κ. Ντζιοβάρα Παναγιώτη . Ο υπουργός περιηγήθηκε στο κτήριο της αστυνομίας κι άκουσε διάφορα θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

kozan.gr

 

 

4 σχόλια

  • Μα καλά ήρθε απο την Αθηνα στην Κοζάνη για να επισκεφθεί τον Πενταλοφο για τους μετανάστες και το αρχηγειο της αστυνομιας της Κοζανης. Στη σχολή Πυροσβεστικής πως και δεν πηγε ακόμα ?

    Αυτα ειναι τα προβλήματα της περιοχής μας ? Οι μεταναστες και οι ένστολοι ?

    Στους νέους επιστήμονες, επαγγελματοβιοτέχνες και ανέργους της περιοχής μας τι έχει να πεί ο κ. Υπουργός ?

    Για τα χαμόγελα του κ. Καρυπίδη δεν θα κάνω κανένα σχόλιο.

  • ο υπουργός ήταν κοζανη και η αγρότες για καφέ τελικά μας δουλεύετε κανονικά χαχαχαχα αντε από αύριο να κλείσετε κανα δρόμο για αντίδραση που ο υπουργός ήταν κοζανη και ούτε καν από την μεριά της περιφέρειας να κλείσει ένα ραντεβού τον υπουργό με τους αγρότες λέτε στην πορεία ο καρυπιδη να πάει για βουλευτής

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.