Ραχήλ Μακρή σε Δημητριάδη: «Κάτω τα βρώμικα σας χέρια ψεύτες από τη ΔΕΗ, δεν είναι αμπελοχώραφα του παππού σας» (Δελτίο τύπου)

24 Απριλίου 2018
15:27

Με έκπληξη παρακολούθησα τον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κοζάνης κ. Μίμη Δημητριάδη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, να αναφέρεται ότι το νομοσχέδιο για την ΔΕΗ που θα ψηφίσει σε λίγες ώρες, δεν αποτελεί εκποίηση της ΔΕΗ, αλλά απλά πώληση μιας λιγνιτικής μονάδας.


Να ενημερώσουμε τον κύριο βουλευτή, ότι με το νομοσχέδιο αυτό εκχωρούν το 40% των λιγνιτικών μονάδων και το 17% των μετοχών της Δ.Ε.Η που ανήκει στην Γερμανική εταιρεία RWE, όπως αποκαλύπτεται με σχετική ερώτηση που είχα καταθέσει στην Βουλή, (Δείτε την ερώτηση εδώ:
http://bit.ly/2fSVYX1), που σημαίνει ότι εκχωρείται στην γερμανική δημόσια εταιρεία ηλεκτρισμού.


Εάν δεν ξέρει να διαβάζει, καλό θα ήταν να πάψει να κοροϊδεύει τους πολίτες της Δ. Μακεδονίας.


Η υπογραφή του στο νομοσχέδιο κατά της ΔΕΗ, της Δ. Μακεδονίας και της χώρας, αποτελεί εθνικό έγκλημα και παράδοση των ενεργειακών κλειδιών της χώρας σε τοκογλύφους.


Η Κυβέρνηση των ψευτών και σκανδάλων, δεν έχει κανένα δικαίωμα με αίολα και φαιδρά επιχειρήματα να απλώνει το χέρι και να μοιράζει την περιουσία που δεν της ανήκει.


Κάτω λοιπόν τα βρώμικα χέρια σας από την περιουσία των Ελλήνων, δεν είναι τα αμπελοχώραφά του παππού σας.

Ραχήλ Μακρή

Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Μέτωπο Νίκης

www.metoponikis.gr

21 σχόλια

    • Μια ζωή κοράκι ήσουν που έπινες και έτρωγες από άλλους δεν θα αλλάξεις τώρα γιατί και για να αλλάξει πρέπει να έχεις αξιοπρέπεια.

    • ΕΝΩ Ο ΚΑΡΥΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥ ΒΟΣΚΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΔΕΗ . ΠΑΡΑΚΑΛΩ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

  • ΝΑ ΚΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑς ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΗΤΖΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΤΟΥΣ

  • Εντάξει ρε παιδιά έχουν όλοι δίκαιο ότι ο Καρυπίδης ξεπούλησε την ενέργεια της περιοχής . Δεν υπάρχει δεν ήξερα δεν γνώριζα.Μας πούλησεεεεεεεεεεεεε!!!!!

  • Ακόμα και τώρα η Ραχήλ λέει τα πράγματα με το όνομά τους . Ο περιφερειάρχης δεν τόλμησε ούτε τον Κεχαγιά να καθαιρέσει .
    Βλέπει το πλοίο να βουλιάζει και κάνει το κορόιδο και ξεπουλάει και ενέργεια και νερά . Οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας οφείλουν να γνωρίζουν.

  • Αν πουληθεί μια μετοχή θα παραιτηθώ. Μόλις προχωράει το νομοσχέδιο λέει , για να γίνει πώληση πρέπει να υπάρχει αγορά, Μετά θα μας πει τον Αγοραστή θα πρέπει να τον λένε Τάκη αλλιώς δεν παραιτούμαι.
    Και εγώ θα πω πόσο χαζός είναι κάποιος που μας λέει αυτά τα παραμύθια να νομίζει ότι μας δουλεύει . Εδώ διακυβεύεται το μέλλον μια περιοχής , η ανάπτυξή της. Και ο Καρυπίδης και η παρέα του σπάνε πλάκα.Μην τους Ξαναψηφίσετε , έχετε μυαλό .

  • Ρε Μάγκες , στην επιστολή τον Δημητριάδη κράζει, εσείς που τον είδατε τον Καρυπίδη;;; Πήρατε φόρα και σταματημό δεν έχετε , παπαγαλάκια. Έχετε καταντήσει γραφικοί. Δεν παραιτείται λέμε και καλά κάνει.

    • Ε τι μας το λες το ξέρουμε οτι δεν παραιτείται αφού ακούσαμε την καινούργια του δήλωση! « ποτέ δεν είπα ότι θα παραιτηθώ όταν πουληθεί η ΔΕΗ . .Είπα ότι θα παραιτηθώ όταν τον αγοραστή θα τον λένε Κώστα. Επιτέλους σοβαρευτείτε. Αν αγοράσει ο Κώστας ναι τότε θα παραιτηθώ»! Την δήλωση αναδημοσίευσε το γνωστό και έγκυρο μπλογκ «Τρολάκης» του γνωστού δικηγόρου εθελοντή

  • Βρωμικα ηταν τα χερια οσων τα τσεπωναν χοντρα απ τη ΔΕΗ χρονια τωρα δηλ μια ζωη. Οσων οι πλασματικες και ανεξελενγκτες υπερωριες ρημαζαν ΔΕΗ και κρατος. Τωρα ειναι αργα. Ο επιλογος ηταν προδιαγεγραμμενος.

  • Την τροπολογια για την πωληση της ΔΕΗ, και το ΝΑΙ στη βουλη, θα την ψηφισουν οι βουλευτές μας, τα καμαρια μας, ο Θεοφυλαχτος και οι υπόλοιποι….

    Γι αυτους ουτε κουβεντα ε!!!! Ειμαστε πολυ μπεεεεε εεε εεε τελικα.

    • τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ στη Δυτική Μακεδονία που μας φόρτωσαν κάτι καρικατούρες σαν τον Θεοφύλλακτο και τον Δημηριάδη τα χρεώνονται οι Καρυπίδης Πλακεντάς….. Και μόνο γιαυτό θα τους ….θυμόμαστε πάνντα… υπάρχει και το λαικό Ειδικό Δικαστήριο…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.