kozan.gr: Χ. Ελευθερίου: “Mε τη “γέφυρα” θέλουμε να σηκώσουμε από τους καναπέδες τους νέους. Να διώξουμε τους καρεκλάδες από τις καρέκλες τους και ν’ αναλάβουν οι νέοι” (Ηχητικό 14′)

24 Απριλίου 2018
17:33

Συνέντευξη στο “Ελεύθερο Ραδιόφωνο” και στην εκπομπή “Ελεύθερο Πρωινό” παραχώρησε, σήμερα Τρίτη 24/4, ο Χρήστος Ελευθερίου, πρώην δημοτικός σύμβουλος, την περίοδο 2010 -2014, στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού (εκλεγμένος με το συνδυασμό του Β. Κωνσταντόπουλου), πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου τη διετία 2011-2012 κι εσχάτως δημιουργός της «Γέφυρας στο μέλλον» , μίας δεξαμενής σκέψης ανθρώπων που αγαπούν τον τόπο τους. Σχολιάζοντας τα σημερινά δεδομένα και το πώς φτάσαμε στην κατάσταση που βρίσκεται ο δήμος, ο Χ. Ελευθερίου, σχολίασε: “Δυστυχώς ετερόκλητοι άνθρωποι προσπαθούν να βρουν κοινή συνισταμένη. Η ομάδα η μια ήταν στημένη από πολύ καιρό, απέτυχε, ή άλλη στήθηκε πολύ πολύ σύντομα, άρα απέτυχε εξαιτίας της σύστασής της”, ενώ συμπλήρωσε πως: “Mε τη γέφυρα θέλουμε να σηκώσουμε από τους καναπέδες τους νέους. Να διώξουμε τους καρεκλάδες από τις καρέκλες τους και ν’ αναλάβουν οι νέοι”.  Aναφερόμενος στο Βελβεντό (7:45), ο κ. Ελευθερίου, σημείωσε: “Το Βελβεντό έκανε τον αγώνα του, τον πολύ – πολύ δυναμικό αγώνα του. Αλλά από τη στιγμή που έκλεισε το κεφάλαιο εκείνο και σίγουρα φταίνε, για το πως έκλεισε, οι τότε πολιτικοί άρχοντες, έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης κι όχι  η δημοτική αρχή π.χ. Κωνσταντόπουλου, αλλά οι προηγούμενοι, αυτοί που έφεραν την πρώτη φάση του Βελβεντού. Θεωρώ ότι το Βελβεντό είναι η ατμομηχανή του δήμου”. Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα, από ένα μεγάλο μέρος της συνέντευξης, που σας μεταφέρει το kozan.gr: 

8 σχόλια

  • Ο Ελευθερίου ήταν πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου με τον Κωνσταντόπουλο δεύτερος στην τάξη μετά τον δήμαρχο, που είναι και ο πολιτικός του μέντορας στην αυτοδιοίκηση.
    Τι έγινε τώρα και βγαίνει απέναντι;
    Εδώ ταιριάζει απόλυτα η ρήση του Ιούλιου Καίσαρα όταν κατά την στιγμή της δολοφονίας του ανακάλυψε ότι ανάμεσα στους δολοφόνους του ήταν και ο γιος του Βρούτος.”Κι εσύ τέκνον Βρούτε;” Α ρε Κωνσταντόπουλε ποιόν εμπιστεύτηκες!

  • Αγαπητέ Δημητρίου ο κ. Κωνσταντόπουλος του υποσχέθηκε τότε ότι στις επόμενες εκλογές θα είμαι μαζί σου!!!!!. Ρωτάς τον Βασιλάκη και μαθαίνεις αν θες.

  • Γιατί θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος ο Ελευθερίου; Τότε γιατί δεν το λέει καθαρά και κρύβεται πίσω από δεξαμενές σκέψης και επιστήμονες; Και ο Ελευθερίου όταν παραιτήθηκε μας υποσχέθηκε ότι δεν θα ξανασχοληθεί!!!!! Ρωτάς τον Χρηστάκη και μαθαίνεις αν θες.

  • Β. Κωνσταντόπουλος

    Αγαπητέ ανώνυμε LION.
    Εδώ και καιρό σε παρακολουθώ στις αναφορές σου στο πρόσωπό μου να ακολουθείς μια τακτική λάσπης και συκοφάντησης.
    Θέλω λοιπόν να σου επισημάνω:
    1ον. Για σένα δεν είμαι ο Βασιλάκης. Βασιλάκη με αποκαλούν μόνο οι πολύ κοντινοί, παιδικοί και καρδιακοί φίλοι. Επομένως εσύ δεν έχεις αυτό το δικαίωμα.
    2ον. Αυτά που αναφέρεις για μένα σε σχέση με τον Ελευθερίου είναι παντελώς ψευδή. Πως θα μπορούσα άλλωστε να δώσω τέτοια υπόσχεση στον Ελευθερίου από την στιγμή που δεν ήταν υποψήφιος μαζί μου στις τελευταίες εκλογές;
    Επειδή λοιπόν το ψέμα σου βγάζει μάτι, ζητώ να ανακαλέσεις, διαφορετικά θα θεωρήσω ότι είναι κοινή συκοφαντία.
    3ον. Εάν εξακολουθήσεις να με συκοφαντείς θα προσφύγω στον εισαγγελέα για την διαφύλαξη της τιμής και της υπόληψής μου.

  • Εσύ ρε Ελευθερίου δεν “αυτοκοιτάχτηκες”;
    “Γι’ αυτό πήγα στο Δημοτικό Συμβούλιο και τους είπα ελάτε να παρακολουθήσετε πράγματα”!!!!!!!! γιατί εσύ παίζεις την αυτοδιοίκηση στα δάχτυλα!!!!

  • κ. Ελευθερίου, που συγκαταλέγεις τον εαυτό σου; Στους νέους που θα πρέπει ν΄αναλάβουν ευθύνες ή στους…. καναπεδάκιδες;
    Μ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.