Απόφαση Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαίδας: “ΟΧΙ στην πώληση των Μονάδων της ΔΕΗ”

24 Απριλίου 2018
22:20

Πτολεμαΐδα – 24 Απριλίου 2018

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας – Εορδαίας συμπαραστέκεται στον αγώνα των εργαζομένων της Δ.Ε.Η. και παίρνει θέση ενάντια στο ξεπούλημα της επιχείρησης και των ορυχείων.
Η υποβάθμιση της περιοχή μας δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο.
Λέμε όχι στην πώληση των μονάδων τις Δ.Ε.Η.
Αιτούμαστε την απόσυρση του Νομοσχεδίου.

Ο Πρόεδρος
Η Γεν. Γραμματέας
Μιχάλης Δεληκώστας
Άρτεμης Σιδηροπούλου

3 σχόλια

  • Βρε καλώς τα παιδιά . Αύριο έτοιμοι για τον αμερικανικο στολο που λεγεται λαϊκή αγορα;;; Αφού βγάλατε και δημοσίευση…βγήκατε από το χρέος… Σιγά…λες και σας νοιάζει η ΔΕΗ…έχετε τους τουρίστες εσείς να στηρίζουν την αγορά…. Αγγουράκια μην ξεχάσετε να πάρετε αυριο από τη λαϊκή…

  • Μην ξεχνάτε εκεί στον εμπορικό σύλλογο ότι όταν σας αυξάνουν την εφορία όταν πληρώνεται χιλίους δυο φόρους το κάνετε για να πληρώνονται οι μισθαρες τα τροφεία τα μειωμένα ρεύματα οι διακοπές

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.