kozan.gr: Με 151 “ναι” και 124 “όχι” ψηφίστηκε, το νομοσχέδιο για την αποεπένδυση της ΔΕΗ – Ναι ψήφισαν και οι 4 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη

25 Απριλίου 2018
16:39

Με 151 ναι και 124 όχι ψηφίστηκε, επί της αρχής, στην Ολομέλεια της Βουλής, το σχέδιο νόμου «Διαρθρωτικά μέτρα για την πρόσβαση στο λιγνίτη και το περαιτέρω άνοιγμα της χονδρεμπορικής αγοράς ηλεκτρισμού». Ναι ψήφισαν και οι 4 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη και οι υπόλοιποι 3 από την Δ. Μακεδονία (Φλώρινα, Γρεβενά, Καστοριά).

31 σχόλια

  • Αγνοήστε τους. Με την ψήφο του τους άνοιξαν τον δρόμο της διάλυσης της ΔΕΗ. Ανάξιοι να εκπροσωπούν την περιοχή μας.

      • Οι πολιτικοί τη διέλυσαν με τη ρουσφετολογική κσι την δημοσιοϋπαλληλίστικη τους πρακτική, όπως κάθε τι άλλο στη χώρα..

        • Και ποιος του ψήφιζε αυτούς αγαπητέ;

          Το 80% και πλέον του Ελληνικού πληθυσμού ψήφιζε συνειδητά τα δυο κόμματα για 30 χρόνια και τώρα τη θέση του ενός πήρε ο Σύριζα.

          Άρα ο νούμερο ένα υπαίτιος είναι ο κόσμος.

          Να σε κοροϊδέψουν μια ή δύο φορές είναι συγχωρηταιο αλλά 30 χρόνια να ροχνεις δαγκωτο ΝΔ, ΠΑΣΟΚ

          Και τώρα να τους βρίζεις είναι γελοίο.

          Όπως επέλεξε ο λαός αυτο είναι το αποτέλεσμα.

          Καθένας έχει αυτούς που του αξίζει.

          Η βουλή είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας.

  • Το ξεπούλημα του λιγνίτη και της ΔΕΗ έγινε τώρα αποεπένδυση….Και όλοι αυτοί που διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους τραμπούκιζαν, βρίζανε κλπ
    Εργατοπατέρες, συνδικα-λιστές, άεργοι Κηφήνες, ουρανοκατέβατοι διορισμένοι βολευτές, τώρα ποιούν την νήσσαν….και λένε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ
    ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ!χωρίς επιχειρήματα πανηγυρίζουν για τα μνημόνια και λένε τι να κάνουμε? Μοιράζοντας σανό στο ελάχιστο κομματικό ακροατήριο που τους απέμεινε.Να τους χαιρόμαστε!!Άξιοι εκπρόσωποι μιας παρηκμασμένης κοινωνίας, που μας κοροϊδεύουν και μας φτύνουν κατάματα για άλλη μια φορά, εδώ και 40 χρόνια…Όμοιοι και Άξιοι συνεχιστές των άλλων που αντικατέστησαν.
    Κρίμα

    υ.γ. Και Κύριοι συνδικαλιστές που τόσα χρόνια κοιτούσατε το σινάφι σας μόνο, αδιαφορώντας για όλα αυτά που έρχονταν κ σκίζατε ιμάτια για τίποτα τροφεία, μη ξεχάσετε τώρα τα καλσόν!!

  • Σκεφτομαι τι τραβηξε ο Αλεκος Αθανασιαδης..[ΠΑΣΟΚ] Δεν ειμαι.. Απο εσας. Ψευτο Κομουνιστές.[ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ] Ντροπη…

  • Ωρα να φεύγουμε από την πόλη αυτή που ούτε για τον εαυτό της δε μπόρεσε να συσπειρωθεί και να αγωνιστεί .
    Φάτε ο ένας τις σάρκες του άλλου .

  • Ωρα να φεύγουμε από αυτήν την πόλη που ούτε για τον εαυτό της δεν μπόρεσε να συσπειρωθεί και να αγωνιστεί.
    Να χαίρεστε τους βουλευτές σας που ψήφισαν τον θάνατο όχι μόνο της ΔΕΗ αλλά και αυτόν της πόλης στην οποία ζείτε εσείς και τα παιδιά σας όπως επίσης Δημάρχους και Περιφερειάρχες που στάθηκαν πολύ κάτω των περιστάσεων.
    Στενόμυαλα ανθρωπάκια που χαίρεστε επειδή θα χάσουν κάποιοι τη δουλειά τους έτσι για να έρθουν στα φτωχά δικά σας στάνταρ .
    Φάτε τις σάρκες σας αντί να αγωνίζεστε ο ενας πλαι στον άλλο για ένα καλύτερο αύριο . Ε λοιπόν αυτό το αύριο θα είναι τόσο μαύρο οσο και οι κακία που έχουν κάποιοι από εσάς μέσα τους.

      • Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ <> ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ …Ο ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ….

      • Πειραζει γιατι οταν εχει απεργια η δεη εσυ βαζεις αδεια απο την προηγουμενη μερα για να μην χασεις τα μεροκαματα.εσυ κ πολλοι πολλοι δεητζιδες βολεμενοι.

  • Τι έγινε ρέ παλιόπαιδα
    Καμιά μαντινάδα δεν υπάρχει;
    Τώρα τι κάνουμε;
    Πάλι θα πούμε το παραμύθι χάθηκε η μάχη αλλά θα κερδίσουμε τον πόλεμο.
    Δώστε κουτόχορτο στους εργάτες για να περνάτε καλά εσείς οι συνδικαλιστές
    Συνεχίστε τα μαστορέματα
    Βλάκες υπάρχουν και θα συνεχίσουν ΝΑ υπάρχουν
    Αυτοί είναι οί εργαζόμενοι

  • Τι δεν καταλαβαίνεις ? είναι οι πολιτικοί οι σύγχρονοι εφιάλτες της δυτικής Μακεδονίας αίσχος και ντροπη τους είναι ανεπιθημήτοι

  • Ανόητε λαέ ήθελες 14η σύνταξη, 751 ευρώ κατώτατο μισθό, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, σεισάχθεια κτλ. Φάε τώρα στη μάπα τα σκουπίδια που ανέβασες στην εξουσία και μη μιλάς καθόλου. Δεν έχεις δικαίωμα.

  • Καριπίδης και συνδικαλιστές βουλευτές του ΣυΡιζΑ αυτή που μίλησα με τη Δ.Ε.Η. δεν κάνανε τίποτα να αποτρέψουν αυτό το εθνικό έγκλημα ντροπή σε όλους

    • Τι λες τώρα; που τα κάνουν αυτά να πάμε κ εμείς άμα είναι!! για να το ξέρεις εσύ άρα κάπου εκεί δουλευεις..άρα κ εσύ το ίδιο κάνεις..η εκτός κ αν άκουσες τον φίλο του φίλου του ξαδέρφου κ μας τα λες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.