30χρονος γρεβενιώτης ο οδηγός του ΙΧ. που τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο στην στην Εγνατία Οδό

25 Απριλίου 2018
19:23
Κανένα σχόλιο

Τροχαίο δυστύχημα συνέβη σήμερα στις 11:30 το πρωί στην Εγνατία Οδό και στο ρεύμα κατεύθυνσης προς Θεσσαλονίκη, λίγο πριν τον σταθμό των ΣΕΑ Πλατάνου.

ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας FIAT PUNTO με οδηγό νεαρό άνδρα,  ξέφυγε από την πορεία του προσκρούοντας στις δεξιές πλαϊνές μπάρες και κατέπεσε στο πρανές της οδού. Η σφοδρή πρόσκρουση επέφερε τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας Βέροιας, ένα πυροσβεστικό όχημα της ΠΥ Αλεξάνδρειας και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ της Βέροιας. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά το τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος verianet.gr  – Με πληροφορίες κι από greveniotis.gr

Βίντεο Emvolos NEWS – ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.