Ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού για τη ΔΕΗ (Βίντεο)

25 Απριλίου 2018
20:45

Για την απόφαση που αφορά την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Σερβίων–Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για δυσάρεστες εξελίξεις για τις οποίες ο ίδιος επανειλημμένα είχε προϊδεάσει και τοποθετηθεί.

Ο κ. Κοσματόπουλος ανέφερε ότι διαμορφώνεται μία ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση για όλο το νομό και την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας λόγω αυτών των εξελίξεων, τονίζοντας όμως ότι o Δήμος Σερβίων–Βελβεντού με βάση τα πλεονεκτήματα που διαθέτει καθώς και τον σχεδιασμό που υλοποιεί η Δημοτική Αρχή μπορεί να αποτελέσει το επίκεντρο της αναπτυξιακής πορείας για την ευρύτερη περιοχή. Τμήμα αυτού του σχεδιασμού όπως μεταξύ άλλων ανέφερε ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού είναι οι παρεμβάσεις στην αγροτική οδοποιία, στη λίμνη Πολυφύτου, στη διάνοιξη του σύντομου δρόμου Βελβεντού-Καταφυγίου.

6 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.