Σωματείο “Η ένωση”: Ο κύβος ερρίφθη… το εθνικό έγκλημα επιτευχθεί

26 Απριλίου 2018
11:41

Με 151 ψήφους πέρασε το νομοσχέδιο για το ΞΕ-ΠΟΥΛΗΜΑ των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ.

Η ΔΕΗ δεν πουλά τα ασημικά της και δεν καταστρέφεται, αυτό υπογράμμισε στην ολομέλεια της Βουλής ο Υπουργός Γ.Σταθάκης.

Οι μονάδες Μελίτης και Μεγαλόπολης κ. Σταθάκη είναι τα ασημικά της ΔΕΗ, όπως και ολόκληρη η ΔΕΗ που πάτε να καταστρέψετε.

Παρά τις αρχικές τους εντάσεις στην κοινοβουλευτική επιτροπή, οι τοπικοί μας βουλευτές στην ολομέλεια της βουλής, με μια απίστευτη κολοτούμπα, που θα ζήλευε και ο καλύτερος αθλητής ενόργανης γυμναστικής, ψήφισαν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

Με βαριά καρδιά και συναισθηματική φόρτιση θα έλεγε κανείς, καταδίκασαν την περιοχή τους, καταδίκασαν Δυτική Μακεδονία και Μεγαλόπολη.

Για μας δεν τελείωσε τίποτε, ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι να αποτρέψουμε αυτό το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.

Δεν θα παραδώσουμε την ΔΕΗ την επιχείρηση που έχτισε ο ελληνικός λαός, στα χέρια των ιδιωτικών συμφερόντων.

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους-ες για την στήριξη στον απεριακό αγώνα, έναν αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί.

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

8 σχόλια

  • Δεν πείθετε!!!Δε πιστεύεται σε τίποτα!!! βάζετε τα πόδια σας όπου νάναι ανακατεύεστε παντού και τα κάνετε σαν τα μούτρα σας!!!Το μόνο που σας νοιάζει είναι ο ευατούλη σας το γαλατάκι και το υφάκι!!!!!

  • Το μόνο που είστε ικανοί να κάνετε, είναι να βεβηλώνετε τον άγνωστο στρατιώτη και να βάζετε τους φίλους σας εργολάβους στους χώρους εργασίας σας μέρες “σκληρών απεργιών”

  • = Δεν θα παραδώσουμε την ΔΕΗ την επιχείρηση που έχτισε ο ελληνικός λαός, στα χέρια των ιδιωτικών συμφερόντων.=
    Την έκτισε ο Ελληνικός λαός και την καπηλεύονται οι συνδικαλιστές και κάποιοι κηφήνες υπάλληλοι τις . Είναι ιδιωτική γιατί απλά την κάνετε ότι θέλετε , όταν και εάν θέλετε πάτε για δουλειά . Άρα για ποιο λόγο να μην την πάρει ένας ιδιώτης και να σας πληρώνει αυτός και όχι ο φορολογούμενος . Τι έχετε να φοβηθείτε από τον ιδιώτη όταν είστε παραγωγικοί και τυπικοί στην δουλειά σας ?

  • ευτυχώς έχουμε μια κυβέρνηση με αποφασιστικότητα και μπορέσαμε και ξεφορτωθήκαμε την ΔΕΗ, φτάνει αρκετά την πληρώσαμε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.