kozan.gr: Ο διοικητής της Τροχαίας Κοζάνης Φίλιππος Ζουρνατζής μιλά για τις αλλαγές στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Bίντεο)

26 Απριλίου 2018
12:52

Ενημέρωση στα ΜΜΕ σχετικά με το νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ), παραχώρησε, σήμερα Πέμπτη 26/4, ο διοικητής της Τροχαίας Κοζάνης Φίλιππος Ζουρνατζής. Οι αλλαγές εφαρμόζονται από τις 30 Μαρτίου κι αφορούν τις οριζόντιες σημάνσεις και την κυκλοφορία των ποδηλάτων, ενώ οι παραβάσεις πλέον κωδικοποιούνται σε τρεις κατηγορίες. Δείτε ποιες είναι οι συχνότερες παραβάσεις σύμφωνα με τα όσα δήλωσε:

11 σχόλια

  • Φίλιππα είσαι η μόνη ελπίδα για την πόλη.
    Για όσους σε γνωρίζουν ξέρουμε καλά ότι έχεις θέληση και μπορείς να φέρεις αλλαγές εδω
    Βγάλε τους άνδρες της τροχαίας στον δρόμο και βελτίωσε την ζωή μας από τους απίθανους αυτούς οδηγους που παρκάρουν ΟΠΟΥ θέλουν. Πάνω σε πεζοδρόμια, σε διαβάσεις..
    Βελτίωσε τη ζωή μας κυνηγώντας τον κάθε αλητήριο με την τρύπια εξάτμιση. Το κάθε ταρίφα που έχει βγάλει το φίλτρο από την εξάτμιση και τα παιδιά μας ρουφάνε την κάπνα του.
    Τον καθένα επιτήδειο που κυκλοφορεί με τις “ΔΟΚ” σάββατο και κυριακή και κάνει και επίδειξη, ενώ εμείς τα κοροιδα πληρώνουμε και πληρώνουμε….

    Γιατί εάν περιμένουμε από την δημοτική αστυνομία ή την δημοτική αρχή του “τόπου να ζούσες” που ΔΕΝ κάνουν τίποτα απολύτως….
    Ξέρω ότι μπορείς…

    • Αυτη η πολη μονο αχρηστους οδηγους εχει; λακουβες,επικινδυνα σημεια αφτιαχτα,φαναρια σε λαθος θεση κ λειτουργια,ρυθμισεις κυκλοφοριας ανυπαρκτες και χιλια δυο αλλα,μονο οι λαθος οδηγοι φταινε;πληρωνουμε φορους,τελη και τιποτε δε γινεται

      • Οσο οι ταξιτζήδες της Κοζάνης
        1) Εχουν ασυντήρητα οχήματα
        2) Μολύνουν απίστευτα το περιβάλλον
        3( Εχουν τα αυτοκίνητα τους μέσα στην βρώμα
        Θα είναι ταρίφες.
        Η συντρηπτική πλειοψηφία τους βέβαια…

        κατά τα άλλα ο συγκεκριμένος ΔΕΝ ήταν 10 χρόνια συναπτά στην τροχαία…

  • Αντε βγαλτε τα απωθημενα σας , ευτυχως μερικοι που γραφεται εδω μεσα δεν οπλοφορειται , αλανθαστα γατακια….

  • Για τους ¨χριστουγεννιάτικους¨, όπως τους αποκαλώ εγώ, που δεν γνωρίζουν τον αριστερό (συνήθως) λεβιέ των φλας, προβλέπεται κάτι; Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τους ¨φαντομάδες¨ που στρίβουν όποτε θέλουν, όπως θέλουν και δεν σέβονται τίποτα και κανέναν. Αυτά τα μικρά λαμπάκια στις γωνίες του αυτοκινήτου, είναι για χρήση, ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΙΝΕ ΡΕΥΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.