Δήλωση της πρώην Βουλευτή Ν. Κοζάνης Ραχήλ Μακρή για την επίσκεψη των Υπουργών της Κυβέρνησης στη Δυτική Μακεδονία 

25 Ιανουαρίου 2017
05:36
Κανένα σχόλιο

Ραχήλ Μακρή: «Οι εθνικοί εγκληματίες επισκέπτονται τον τόπο του εγκλήματος»

Οι εκτελεστές του προμελετημένου εγκλήματος απέναντι στη χώρα, τον εθνικό πλούτο και των δυνατοτήτων αυτής της χώρας να ορθοποδήσει μετά από αυτήν την πρωτοφανή κρίση που περνάμε τα τελευταία 7 χρόνια, επισκέπτονται την Δυτική Μακεδονία.

Με τις γνωστές απειλές που γνωρίζουμε όλοι, δηλαδή ότι, αν δεν δεχτούμε τα μέτρα θα μας κόψουν τις δόσεις, αν δεν δεχτούμε τα μέτρα θα μας βγάλουν από την Ευρώπη, κόβουν μισθούς και συντάξεις, καταστρέφουν επαγγελματίες, επιχειρήσεις, αγρότες και εκποιούν τον δημόσιο πλούτο της χώρας συρρικνώνοντας κάθε δυνατότητα να μπορέσει να ξαναστηθεί στα πόδια της.

Οι εθνικοί εγκληματίες επισκέπτονται τον τόπο του εγκλήματος, τον τόπο με την μακραίωνη ιστορία και τους αγώνες, τον τόπο που θα μπορούσε να είναι πύλη για την Ευρώπη και σημαντικό Βαλκανικό Κέντρο.

Τον τόπο, που ως συνεχιστές των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων μετέτρεψαν σε τόπο με τη μεγαλύτερη ανεργία, γερασμένο πληθυσμό, με τους υψηλότερους δείκτες ρύπανσης περιβάλλοντος, με δομές υγείας που καρκινοβατούν.

Τον τόπο που αποβιομηχανοποιείται και μαραζώνει καθημερινά, από τις πολιτικές που εφαρμόζουν και ψηφίζουν δοτοί Βουλευτές και Υπουργοί. Αφού έθεσαν την ζωή πολιτών και εργαζομένων σε κίνδυνο μετά το φιάσκο με την τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας και Αμυνταίου, οι εθνικοί εγκληματίες ετοιμάζουν την χαριστική βολή.

Θα χτυπήσουν στην καρδιά.

Η Δυτική Μακεδονία συνδέθηκε με την ΔΕΗ.

Συνδέθηκε με την επιχείρηση που αποτέλεσε τον βασικό πυλώνα ανάπτυξης του τόπου.

Την δημόσια ΔΕΗ.

Δεν πήγε ρεύμα σε κάθε κάθε άκρη της Ελλάδας η Πάουερ, που κουκούλωσαν. Η ΔΕΗ το έκανε.

Τώρα ετοιμάζονται να την κόψουν κομμάτια και να την πουλήσουν στα μεγάλα και γνωστά συμφέροντα.

Ετοιμάζονται για την επιλογή που θεωρούσαν έγκλημα κατά της Δυτικής Μακεδονίας, έγκλημα κατά της εθνικής οικονομίας και Καμμένος – Τσίπρας στέλνουν τα «σκυλιά» να γαβγίζουν για να φοβηθούν οι πολίτες.

Ραχήλ Μακρή

Πρώην Βουλευτής Ν. Κοζάνης

www.rachelmakri.com

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.