Από την Πτολεμαΐδα στο ΟΑΚΑ: Στο ίδιο πούλμαν οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ για τον τελικό!

26 Απριλίου 2018
22:24

Το Σάββατο 12 Μαΐου είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Όπως πέρυσι, έτσι κι εφέτος οι δύο Δικέφαλοι θα “μονομαχήσουν” για την κατάκτηση του τροπαίου. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας της αναμέτρησης, η Αστυνομία πρότεινε να δοθούν στις δύο ομάδες από 13.000 εισιτήρια, αλλά αμφότερες διαφώνησαν και ζήτησαν να πάρουν περισσότερα για να καλύψουν τις ανάγκες των οπαδών τους.

Για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ υπάρχει φόβος επεισοδίων. Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι τεταμένη, αλλά υπάρχει και η όμορφη, η αγνή πλευρά. Υπάρχουν οι φίλαθλοι που θέλουν να πάνε στο ΟΑΚΑ για να χαρούν με τη νίκη της ομάδας τους, να χειροκροτήσουν τον αντίπαλο και τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Μπορεί αυτή η κατάσταση που περιγράφεται να μοιάζει ουτοπία, αλλά μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Ο Παντελής Καπετάνος με τους συμπολίτες του στην Πτολεμαΐδα έχει πάρει μια υπέροχη πρωτοβουλία, την οποία φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Sport24.gr. Ο 35χρονος επιθετικός από κοινού με επώνυμους κατοίκους της πόλης, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια ενέργεια που αξίζει προβολής και συγχαρητηρίων.

Συμφώνησαν να ταξιδέψουν στην Αθήνα με πούλμαν (577 χιλιόμετρα,  5 ώρες και 40 λεπτά), μέσα στο οποίο θα είναι 25 φίλαθλοι της ΑΕΚ και 25 του ΠΑΟΚ. Μεταξύ άλλων πρόκειται για καταστηματάρχες, ιατρούς και αστυνομικούς που ζουν στην Πτολεμαΐδα, οι οποίοι είναι φίλοι μεταξύ τους, αγαπούν τις ομάδες τους, συζητούν καθημερινά γι’ αυτές και τις στηρίζουν με τρόπο αγνό. Μάλιστα απέστειλαν mail στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με την οποία ενημέρωσαν για την πρωτοβουλία τους και ρώτησαν πόσο εφικτό είναι να υλοποιηθεί. Διαβάστε την επιστολή τους:

ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ: “ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΘΕΤΙΚΑ Η ΕΠΟ”

Ο Παντελής Καπετάνος μίλησε στο Sport24.gr για την… ασυνήθιστη πρωτοβουλία των συμπολιτών του, στην οποία συμμετέχει και ο ίδιος. Ο άλλοτε επιθετικός της ΑΕΚ ανέφερε: “Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σε μια κρίσιμη καμπή. Όλα κρέμονται σε μια κλωστή. Ελπίζουμε αυτή η κίνηση να αγκαλιαστεί και να υλοποιηθεί, όσο δύσκολο και αν είναι. Το συζήτησα με την ΕΠΟ, η οποία βλέπει με θετικό μάτι την προσπάθεια που κάνουμε.

Με ενημέρωσαν ότι θα είναι ένα από τα θέματα που θα εξεταστούν στην επόμενη συνεδρίαση. Δεν ζητάμε φυσικά προσκλήσεις. Θα πληρώσουμε όλοι μας το εισιτήριο που προβλέπεται και ελπίζουμε να καθίσουμε μαζί, δίπλα – δίπλα. Φίλοι της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ μαζί. Μαζί είναι καλύτερα, όπως επισημαίνεται στην επιστολή μας”.

* Ο Καπετάνος ξεκίνησε να αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο στην Κοζάνη και ακολούθησαν Ηρακλής, ΑΕΚ, Στεάουα, Κλουζ, Ξάνθη και Βέροια. Με την Εθνική Ελλάδας έχει καταγράψει τέσσερις συμμετοχές, η μία εκ των οποίων στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής το 2010 (κόντρα στη Νότια Κορέα).

Πηγή http://www.sport24.gr

6 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.