Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης: Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις των ταξικά προσανατολισμένων σωματείων στον Πεζόδρομο της Κοζάνης

27 Απριλίου 2018
09:48
Κανένα σχόλιο

Συνάδελφοι εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι

την Πρωτομαγία όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις των ταξικά προσανατολισμένων σωματείων στον Πεζόδρομο της Κοζάνης στις 10:30 πμ. Διαδηλώνουμε, απαιτούμε, αγωνιζόμαστε για όλα όσα οι προηγούμενες γενιές εργατών κατέκτησαν και μας παρέδωσαν και που τα αφεντικά και οι κυβερνήσεις τους μας τα παίρνουν πίσω με πρόσχημα την κρίση και το χρέος τους. Το χρέος μας συνάδελφοι δεν είναι προς τις τράπεζες και το κράτος τους, το χρέος μας είναι προς τα παιδιά μας.

Αργία, ξεαργία ή όπως και να την χαρακτηρίσει η κυβέρνηση, η Πρωτομαγιά είναι η δική μας μέρα, μέρα απεργίας της εργατικής τάξης. Τιμούμε τους νεκρούς της τάξης μας, επιθεωρούμε τις δυνάμεις μας, διαμορφώνουμε τις διεκδικήσεις μας, διατυπώνουμε τους στόχους μας, δυναμώνουμε τον αγώνα μας, προετοιμάζουμε την εργατική αντεπίθεση για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, χωρίς πολέμους και προσφυγιά. Για μια κοινωνία που να ικανοποιεί τις σύγχρονες ανάγκες της εργατικής – λαϊκής οικογένειας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.