27 νέοι μόνιμοι υπάλληλοι «έπιασαν» δουλειά στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κοζάνης

27 Απριλίου 2018
13:31

27 νέοι μόνιμοι υπάλληλοι «έπιασαν» δουλειά στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κοζάνης, οι οποίοι προσελήφθησαν από τους προσωρινούς πίνακες (αναμένεται η οριστικοποίηση) της προκήρυξη 3Κ/2018, μέσω διαδικασίας του ΑΣΕΠ . Η πρόσληψη των υπαλλήλων έγινε μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου Κοζάνης με στόχο να θωρακιστεί ακόμη περισσότερο η υπηρεσία Καθαριότητας και να καλυφθούν τα κενά που υπήρχαν σε μόνιμο προσωπικό.

«Σήμερα Παρασκευή ολοκληρώνεται ο κύκλος εκπαίδευσης των νέων μας υπαλλήλων, που περιλάμβανε ενημέρωση για θέματα ασφάλειας και υγιεινής, εκπαίδευση με τον εξοπλισμό της Υπηρεσίας και πρακτική παρακολούθηση όλων των διαδικασιών. Από Δευτέρα οι νέοι υπάλληλοι αναλαμβάνουν πλήρως καθήκοντα και θέλω να τους ευχηθώ καλή δύναμη και να συνεχίσουν το εξαιρετικό έργο που παρέχει η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κοζάνης» ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Γιάννης Γρηγοριάδης.

Ο κ. Γρηγοριάδης πρόσθεσε πως «πρόθεση και στόχος μας είναι η διασφάλιση υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, δημόσιου χαρακτήρα στην καθαριότητα. Τόσο οι προσλήψεις, για τις οποίες με επιμονή εργαστήκαμε αλλά και η προμήθεια σύγχρονων απορριμματοφόρων που πολύ σύντομα θα παραληφθούν, συντελούν στην κατεύθυνση αυτή και για αυτό είμαστε πολύ ικανοποιημένοι».

Τους εργαζόμενους καλωσόρισε και ο Γ.Γ. του Δήμου Κοζάνης Βασίλης Μπουγιοτόπουλος ο οποίος ανέφερε πως «ήρθατε να καλύψετε μια πολύ σημαντική ανάγκη του Δήμου και της κοινωνίας, τον τομέα της καθαριότητας. Μια δουλειά δύσκολη και απαιτητική, πιθανότατα την πιο δύσκολη εργασία σε ένα Δήμο, για την οποία κάθε χρόνο απασχολούσαμε περίπου 40 άτομα με προσωρινές συμβάσεις.

Όσοι μισθοδοτούμαστε από το δημόσιο προϋπολογισμό έχουμε μια πολύ μεγάλη υποχρέωση απέναντι στον Ελληνικό λαό και πρέπει πάντα να αποδεικνύουμε πως τα χρήματα αυτά τα δικαιούμαστε και πως το παραγόμενο αποτέλεσμα είναι αυτό που προσδοκά ο πολίτης.

Από πλευράς του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής εμείς εγγυόμαστε πως απέναντι στο προσωπικό υπάρχει απόλυτη ισονομία και αξιοκρατία, πλήρης τήρηση της νομιμότητας στα καθήκοντα που καλείστε να υπηρετήσετε και κάθε δυνατή προσπάθεια για την εφαρμογή των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας».

17 σχόλια

  • Εμείς εδώ στον Δήμο Σερβίων-Βελβεντού έχουμε πολλά λεφτά και τα σκορπάμε στους εργολάβους, για να κάνουν αποκομιδή 1-2 φορές την εβδομάδα και που εξαφάνισαν όλους τους κοινόχρηστους κάδους απορριμάτων από όλα τα χωριά του δήμου και μας ανάγκασαν να αγοράσουμε με ιδία έξοδα ιδιόκτητους κάδους! Δεν έχουμε ανάγκη από εργάτες καθαριότητας εμείς!!! Ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού είναι ένας κιμπάρης δήμος!!!!

  • κύριε δήμαρχε και αντιδημαρχε καθαριότητας πριν ενα μηνα έχετε προέβη σε προσλήψεις στον δημο σας στην καθαριότητα με συμβάσεις δυο μηνών. εαν αυτα που θα πω ειναι ψέμματα περιμένω την γνώμη αποψη σας. για της προσλήψεις αυτές πουθενα μα πουθενά δεν είχατε βγάλει ανακοίνωση ουτε στην σελίδα του δημου Κοζάνης. τα χαρτιά για της αίτησης αυτές της εκαναν ατομα που ειχαν εσωτερική πληροφορία απο τον δήμο Κοζάνη και εννοείτε πως τους πήρατε δηλαδή δικα σας παιδια ηταν .

    • καποτε κατηγορούσατε και τωρα κάνατε ακριβώς τα ίδια. πειτε μου γιατι και εσείς χωρίζεται τους Πολίτες της Κοζάνης σε δυο κατηγορίες στο δικαίωμα στην εργασία στην ενημέρωση και στο να μην εχουν το δικαίωμα να κανουν τα χαρτια του για ενα δίμηνο είμαστε κατώτερη κατηγορία απο τα δικα σας παιδια .λυπάμαι νιώθω αηδια στο δικο μου πρόσωπο για την συμπεριφορά σας αλλα και σε πολλα αλλα πρόσωπα.να σας χαίρονται οι πολιτες της κοζανης

      • και εννοείτε να μας πείτε τα κριτήρια πρόσληψης να τα γνωρίζουν οι πολίτες. διοτι κάποιοι ειναι 4 χρόνια άνεργη και οχι μονο εκτος αυτού υπάρχουν κατηγορίες πολιτών εκτος που ειναι άνεργοι ειναι στην κατηγορία τριτεκνοικαι πολυτέκνων και ευπαθών ομάδων

        • Εσυ ρε εισαι δημοτικός υπάλληλος και τα ξερεις ολα?
          Γιατι κρύβεσαι πες μας ποιος εισαι μιας και εισαι πολυξερος.
          Και για να παει καποιος στα διμηνα πρεπει να ειναι πολυ απελπισμένος βολεμενε υπαλληλε 3ου.κου.του.ρου.
          Που συνεχώς ανεβαζεις αστοχα σχολια.

          • δεν εχω κατι προσωπικό με εσενα απλα λες την αποψη σου και φυσικα εχεις απο την μερια σου εν μερι και δικιο και χαίρομαι που κανουμε ανταλλαγές γνώμες επι του θέματος αυτου εντελώς φιλικά απλα.δεν είσαι ο κατάλληλος και ο άνθρωπος που εκπροσωπείτε τον δήμο στο ερώτημά μου αλλα περιμένω σπαντηση απο τον δημο Κοζάνης γι αυτες της ενέργειες που έκανε. να υποθέσω πως για να πήρες το θαρρος να δικαιολόγησης τον δημο εισαι δημοτικός υπάλληλος

          • (συνεχίζω) έλεγα πως εισαι δημοτικός υπάλληλος και εννοείτε πως καλα κανεις ισως και οχι μονο εσύ να υποθέσω πως εαν είσαι δημοτικός υπάλληλος εχεις πέραση απο σύμβασης διμινες και οχταμηνες και αυτο δεν ειναι κακο για να εχεις τέτοια αποψη και γνώμη στο θεμα μου .πάντα ισως και να πέρνεις το μέρος του δημου κοζανης αλλα γνωριζεις και εσυ πολλα αλλα περνης και το μερος της κάθε δημοτικής αρχή.

  • Καντε τους ομως να σκουπιζουν κι οχι να μας δουλευουν με μια βουρτσια δεξια,μια αριστερα και δρομο. Οι σκουπισμενοι δρομοι ειναι μεσα στη βρωμια,τα πεζοδρομια που ανηκουν στο δημο ποτε δεν τα σκουπιζετε ενω σε αλλες πολεις τους βλεπουμε να καθαριζουν πανω στα πεζοδρομια αφου τα πληρωνουμε και ποτε η μανικα δε βγηκε να πλυνει με απολυμαντικο πεζοδρομια και δρομους,αλλα να πλυνει οχι να τα βρεξει και να φυγει. Ποτε.

      • Λαθος κανεις. Το ηθος του καθενος ειναι προσωπικη υποθεση και επιλογη στασης ζωης. Και φυσικα ημουν μονιμος και απολυτως τυπικος μεχρι τελους.

  • Μεσα στη μιζερια ειστε.. το ασχημο ειναι οτι σας διαβαζουν και αυτοι λου ηδη δουλευουν..και προφσνως εννοειται οτι αυτοί που μπηκαν στα διμηνα ειναι πλουσιοι..κριμα.. οσο για την κατάστασή στις αλλες πολεις.. καλα ειναι πριν γραψεις κατι να το εξακριβωσεις.. ασχετοι

    • Ασχετος εισαι. Πανε στη Θεσσαλονικη και δες πως σκουπιζουν και τα πεζοδρομια οι οδοκαθαριστες. Και εδω που πηγα και τους ρωτησα παραδεχτηκαν οτι ανηκουν σ αυτους και ειναι δικη τους δουλεια αλλα δεν την κανουν.

  • ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ-ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΑΛΛΟΥ-ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ-ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΞΗΜΕΜΑ ΤΕΛΗ-ΑΛΛΟΥ ΡΑ.

  • Ο δρομος του ΞΕΝΙΑ ειναι μεσα στη βρωμα,τα πεζοδρομια το ιδιο. Σκουπιστε τα και πλυντε τα μια φορα να καθαρισουν κσι πλυντε τους παμβρωμικους καδους σκουπιδιων

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.