Παράπονο αναγνώστη στο kozan.gr για την παιδική χαρά στην Τ.Κ. Νέας Καρδιάς Κοζάνης

27 Απριλίου 2018
18:35
Θα ήθελα να εκφράσω το παράπονο μου για την παιδική χαρά στην Νέα Καρδιά. Έχει ένα χρόνο που ξήλωσαν τις κούνιες πλέον έχει καλοκαιριάσει και ούτε η παιδική χαρά έχει φτιαχτεί ούτε τα χόρτα έχουν κουρευτεί.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ 

12 σχόλια

  • Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην οποία έχουν ξοδευτεί δισεκατομμύρια για να έχει ο κάθε οικισμός βρυσούλες και αηδίες, μετά οι ίδιοι οι πολίτες τα βανδαλίζουν όλα και για κάποιο λόγο πρέπει να τα ξαναφτιάχνουμε όλα από την αρχή και να τα πληρώνουμε όλοι από την τσέπη μας. 100 χρόνια από εποχής Μεταξά κάνουμε πεζοδρόμια, γήπεδα, παιδικές χαρές και εκκλησίες στα χωριά φτου κι απ την αρχή. Κανονικά όπου έγινε έργο μετά το 2005 δεν πρέπει για 30 χρόνια να ξαναγίνει τίποτα. Φροντίστε τα μόνοι σας όπως γινόταν πάντα. Βγείτε ένα απόγευμα, βάλτε όλοι από 5 Ευρώ φτιάξτε το, πείτε στους κανακάρηδες σας να μην το ξανασπάσουν και μη γράφετε παράπονα. Κοινότητα είστε 500 άνθρωποι, όχι προάστιο στο Σικάγο. Νισάφι.

    • ΕΠΙΕΙΚΕΣΤΑΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ …ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ (ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ) “ΕΙΤΕ ΟΙ ΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΩΝ ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΙ ΤΟΥΣ”!

  • Είναι αλήθεια για τις κούνιες ! Αλλά δεν σε είδα ανώνυμε τόσες μέρες που ο πρόεδρος σου κουρεύει τα γκαζόν. Η παιδική χαρά μια χαρά κουρεμένη είναι !

    • πως. εαν ειναι ετσι πρόεδρε πες τον δήμαρχο και αντιδημαρχο να καλύψουν με προσωπική τους εργασία της κενές εργασιακές θέσης που εχουν στο δήμο. απίστευτα πράγματα λες και φυσικά ο πρόεδρος δεν έπρεπε να τα κάνει αυτα αλλα μονο το τμήμα του δημου που ειναι αρμόδιο. δεν ειναι οι κοινότητες σπιτια οικόπεδα και ο ρόλος σας ειναι να απαίτησε απο τον δημο την σωστή λειτουργία στο κάθε αίτημα σας και οχι την προσωπική σας εργασία οχι δυο μέτρα δυο σταθμά

  • Τα παραπάνω θα ίσχυαν εάν δεν είχαμε γονατίσει από το να πληρώνουμε δημοτικά τέλη και φόρους. Όταν καταργηθού τα δημοτικά τέλη και οι φόροι τότε να τα αναλάβουμε εμείς μόνοι μας.

    βεβαίως συμφωνώ απολύτως ότι θα έπρεπε και οι κάτοικοι να ασχολούνται εθελοντικά να φροντίζουν το χώρο και να βοηθούν στο να μην βανδαλίζονται και καταστρέφονται οι δημόσιοι χώροι.

    αλλά μην απεμπολείτε τα δικαιώματα μας όταν πληρώνουμε από το πρωί ως το βράδυ φόρους και δημοτικά τέλη και δεν παίρνουμε πίσω και πολλά πράγματα

  • Αγαπητοί ανώνυμοι- άσχετοι ,το παράπονο αφορά στη συγκεκριμένη παιδική χαρά της Ν.Καρδιας,η οποία έχει σουλουπωθει, βαφτεί κλπ. με πρωτοβουλία των κατοίκων της στο παρελθόν! Ο λόγος που ξηλωθηκε ήταν γιατί κρίθηκαν ακατάλληλες οι κούνιες κι έπρεπε να “αναβαθμιστούν ” κι όχι επειδή τις έσπασαν τα παιδιά όπως αφήνετε να εννοηθεί !!! Οπότε κρατήστε τη χολή σας για άλλα θέματα και άρθρα και sorry που δεν διαθέτουμε ξυλουργεια-σιδηρουργεια για να φτιάξουμε μόνοι μας…

  • Εσείς όλοι που θέλετε να γίνουμε “ευρώπη” θα προσαρμοστείτε και στο προτεσταντικό ευρωπαϊκό πνεύμα που καθυπαγορεύει ότι για οτιδήποτε κάποιος “αρμόδιος” έχει ευθύνη.
    Ε αφού είναι έτσι και θέλετε να γίνετε ευρωαπίοι, μάθετε πως εάν γίνει ατύχημα στην παιδική χαρά, θα φταίει ο αρμόδιος του Δήμου που υπέγραψε για την λειτουργία της οπότε πολύ καλά έκανε και το σφάλ’τσε!
    Η ευθύνη του γονέα για να κάνει χρήση της παιδικής χαράς και η “κακιά στιγμή” – ωμη γένοιτο! – δεν χωράνε στο ευρωπαϊκό πνεύμα…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.