Εργαζόμενος της ΔΕΗ ο συνδικαλιστής στον Άγνωστο Στρατιώτη (Από iefimerida.gr )

28 Απριλίου 2018
10:01

Ο άνδρας με τα μαύρα γυαλιά και το κομπολόι που βεβήλωσε το μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη είναι εργαζόμενος της ΔΕΗ. Το αποδεικνύει το βίντεο από την πορεία των εργαζομένων στη Δημόσια Επιχείρηση, όπου ο συγκεκριμένος άνθρωπος -που προκάλεσε με την ασέβειά του στο μνημείο των πεσόντων στους Απελευθερωτικούς Αγώνες- όχι μόνο μετέχει στην πορεία προς τη Βουλή, αλλά είναι και στην κορυφή της διαδήλωσης, ακριβώς πίσω από το κεντρικό πανό της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και δίπλα ακριβώς από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Το βίντεο διαψεύδει και τις ανακοινώσεις των συνδικαλιστικών σωματείων των εργαζομένων στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, που όχι μόνο διέψευδαν τη σχέση του ανθρώπου αυτού με το συνδικαλιστικό κίνημα των εργαζομένων της ΔΕΗ, αλλά κατηγορούσαν τους δημοσιογράφους ότι είναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι της κυβέρνησης και ασχολούνται με μια αισχρή -όπως ομολογούν και οι ίδιοι- φωτογραφία και συμπεριφορά, και όχι με το ξεπούλημα της Δημόσιας Επιχείρησης.

Πηγή: Εργαζόμενος της ΔΕΗ ο συνδικαλιστής στον Αγνωστο Στρατιώτη -Το βίντεο που διαψεύδει τα σωματεία | iefimerida.gr

12 σχόλια

  • Ευχαριστώ δεν θα πάρω….
    Έχει διαλυθεί η Ελλάδα, έχουν μπουκάρει οι λαθρομετανάστες στη χώρα, τα παιδιά μας φεύγουν στο εξωτερικό και τα πληρωμένα ΜΜΕ παίζουν καθημερινά με τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ για αντιπερισπασμό.
    Μα τόσο πουλημένοι εκδότες και δημοσιογράφοι….

  • ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥΣ!

    ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ ΓΝΩΣΤΟ, ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΞΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΧΤΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΡΕΞΑΤΕ!
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ!
    ΔΕΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ!
    Η ΣΤΕΝΗ ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΣΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!
    Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΘΕΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ!

  • Οταν εισαι αποφοιτος τριτης δημοτικου τι παιδεια περιμενετε να χει ενας τετοιος τυπος; 500 χρονια μνημονια μερκελ και σοϊμπλε και λιγα λεω

  • Τι ακριβως πειραξε πιο πολυ μερικους
    Το οτι εβαλε το ποδι του…..εκει που το βαλε η το οτι ειναι ΔΕΗτζης;;;;

  • Εδώ έχουν ξεπουλήσει τα πάντα και αυτό μας πειραξε μόνο με αυτό ασχολούνται οι πάντες. Έβαλε ένας τύπος ασυναίσθητα προφανως το ποδι του στο μνημείο, πολύ σοβαρό πράγμα. Αλλά 100 χρόνια μνημόνιο και βλέπουμε!

  • Εδώ ξεπούλησαν ολόκληρη την Ελλάδα και δίνουν το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια κι οι δημοσιογράφοι τη μπάλλα στην εξέδρα. Σοβαρό το λάθος του εργαζομένου, όμως πιστεύω έγινε τελείως ασυναίσθητα και χωρίς να θέλει να προσβάλλει κανέναν.

  • ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ…ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.