kozan.gr: Μ. Σπυράκη και Κ. Σκρέκας για τη συμμετοχή του λιγνίτη στο ενεργειακό μείγμα της χώρας (Βίντεο)

29 Απριλίου 2018
18:06

Τις δικές του απαντήσεις στο κρίσιμο ερώτημα για το ποιά θα πρέπει να είναι – και σε τι ποσοστό – η συμμετοχή του λιγνίτη στο ενεργειακό μείγμα της χώρας, έδωσαν, κατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξης τύπου, στα γραφεία της ΝΟΔΕ Κοζάνης, η Μαρία Σπυράκη, Εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. και Ευρωβουλευτής, καθώς και ο Κώστας Σκρέκας, Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας της Ν.Δ. και Βουλευτής Τρικάλων.

6 σχόλια

  • Έτσι ακριβώς οι συνδικαλιστές σας κάνουν δημόσια την αυτοκριτική τους.
    Άλλοτε με μαντινάδες και άλλοτε στηρίζοντας διαχρονικά την μικρή δεη. Βάζουν και κανα εργολάβο στα ορυχεία ημέρες απεργιών γιατί έτσι θέλουν.

  • Έχει μεταλλαχθεί αδερφέ!!!!!!! Από τον Άκη στον Βενιζέλο, Σημίτη και από το 2010 με τον Γουρλο!!!!. Τετοιοι μας κυβερνούσαν και μας ζητάνε ξανά την ψήφο μας.

  • Όλα αυτά που λέει για κλάσερ επενδύσεων κλάσερ καλών κακών πελατών σε νέα εταιρία.
    Πρωτόγνωρα δεν μου ακούγονται, τα έχει πει εδώ και καιρό ο πρόεδρος της ΔΕΗ ο Μ. Παναγιωτάκης και μάλιστα στο επίπεδο των επενδύσεων προχώρησε και σε 3, 4 MoU. Βέβαια αυτοί που την αυτοκριτική τους κατά την Σπυράκη κάνουν δημόσια. Δημόσια κατηγόρησαν και κατηγορούν τον κ. Παναγιωτάκη και όχι μόνο. Δίπλα της καθόταν και τον λόγο του έδωσε ως αρμόδιο τομεάρχη ενεργ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.