Φ Σ Κοζάνη: Βαθιά θλίψη και οδύνη για τον χαμό του Παναγιώτη Δούμα

30 Απριλίου 2018
06:08

Συγκλονισμένος είναι  όλος ο κόσμος της ομάδας της Κοζάνης  από τον απροσδόκητο και άδικο χαμό του Παναγιώτη Δούμα, πατέρα του ποδοσφαιριστή μας αλλά και προπονητή στα τμήματα τα υποδομής μας Ηλία.

Ότι και να πει κανείς τέτοιες στιγμές είναι λίγο μπροστά στα συναισθήματα που μας διακατέχουν. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει και τα θερμά μας και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του.

Καλό ταξίδι Παναγιώτη 

Αύριο Δευτέρα 30/4 σε ένδειξη πένθους και συμπαράστασης η διοίκηση του ΦΣ Κοζάνης ανέβαλε τις προπονήσεις (αγωνιστικής ομάδας και ακαδημίας).

Ένα σχόλιο

  • καλο Παραδεισο φιλε και συναδελφε Παναγιωτη, να ειναι ελαφρυ το χωμα που θα σε σκεπαση. Για ολους τους συναδελφους θα εισαι παντοτε στην μνημη μας , ετσι σε φωναζαμε ….ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ …

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.