Ο Δήμος Εορδαίας συμμετείχε στη δράση “Let’s Do it Greece” 2018

30 Απριλίου 2018
11:24

Στη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση Lets do it Greece συμμετείχε , όπως κάθε χρόνο, ο Δήμος Εορδαίας την Κυριακή 29 Απριλίου 2018.

Η δράση, που πραγματοποιήθηκε για έβδομη συνεχή χρονιά, είχε ως στόχο τον καθαρισμό και τον εξωραϊσμό των χώρων που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε και την ευαισθητοποίηση των πολιτών και ιδιαίτερα των παιδιών απέναντι στο περιβάλλον, σύμφωνα με τους υπεύθυνους της διοργάνωσης, που ήταν η Δημοτική Κοινότητα Πτολεμαϊδας και η Αντιδημαρχία Καθαριότητας.

Ήταν ακόμα μία εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής κινητοποίησης με κεντρικό σύνθημα « Nεολαία και Εθελοντισμός», ενώ οι διοργανωτές επέλεξαν εφέτος τον καθαρισμό του Πάρκου Εκτάκτων Αναγκών Πτολεμαΐδας προσφέροντας ανάλογες μπλούζες και καπέλα σε όσους μικρούς και μεγάλους πολίτες της Εορδαίας συμμετείχαν στην εν λόγω περιβαλλοντική δράση, ανανεώνοντας το «ραντεβού» τους για το 2019.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.