Stand up comedy “the road trip” tour, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, στην Πτολεμαΐδα

25 Ιανουαρίου 2017
12:17
Κανένα σχόλιο

Οι βορειοελλαδίτες Παναγιώτης Κούδας και Δημήτρης Χριστοφορίδης, δύο από τους καλύτερους stand up κωμικούς, με αρκετά χρόνια εμπειρίας και πάνω από 1000 παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα σας προσκαλούνε στο stand up comedy “the road trip” tour.

Οι δύο κωμικοί ταξιδεύουν σε κεντρική Ελλάδα, Θεσσαλία,Θεσσαλονίκη και Πτολεμαΐδα σε μια σειρά από stand up παραστάσεις με μοναδικά οχήματα ένα μικρόφωνο και ένα φως. Τερματικοί σταθμοί, η κωμωδία και το γέλιο. Σας περιμένουμε και καλή διασκέδαση.

Πτολεμαΐδα,Σάββατο 28/1 στις 22:30 στο Bar ”Σιγά τον Πολυέλαιο”
Τηλ.Κρατήσεων 6948255647

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.