Κοζάνη: Ξεκινά σήμερα η ενδιάμεση ανοιξιάτικη περίοδος εκπτώσεων στα εμπορικά καταστήματα

2 Μαΐου 2018
10:36
Κανένα σχόλιο

Από σήμερα Τετάρτη 2 Μαΐου 2018 έως και την Τρίτη 15 Μαΐου 2018 θα διαρκέσει η ενδιάμεση ανοιξιάτικη περίοδος εκπτώσεων στα εμπορικά καταστήματα και στη Δυτική Μακεδονία. Όπως τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης Αθανάσιος Δραγατσίκας στην αγορά της Κοζάνης υπάρχει επάρκεια προιόντων τα οποία θα διατεθούν σε τιμές προσφοράς στους καταναλωτές, ενώ χαμηλές θα είναι οι τιμές και σε χειμωνιάτικα είδη οι οποίες μπορούν να φθάνουν ακόμη και το 50%. Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων σημείωσε ο κ. Δραγατσίκας πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστών έκπτωσης. Παράλληλα ανοιχτά θα είναι την ερχόμενη Κυριακή 6 Μαΐου 2018, όλα τα εμπορικά καταστήματα, τα εμπορικά κέντρα και τα πολυκαταστήματα σε όλη τη Ελλάδα, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 11:00 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, ενώ τα πολυκαταστήματα θα είναι ανοιχτά έως τις 8 το βράδυ.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.