Ημερίδα στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας με θέμα “Ψυχολογία και Πυροσβεστική”, το Σάββατο  5 Μαΐου

2 Μαΐου 2018
15:54
Κανένα σχόλιο

Το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και η Πυροσβεστική  Υπηρεσία Κοζάνης συνδιοργανώνουν  ημερίδα με θέμα «ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο  5 Μαΐου 2018 και ώρα 10:00 π.μ.στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος στην Κοζάνη.

Το πρώτο μέρος της ημερίδας περιλαμβάνει την προβολή μέρους του  αφιερώματος «75 Χρόνια Πυροσβεστικό Σώμα» και θα ακολουθήσουν εισηγήσεις των κ.κ.

  • Δρ. Παναγιώτη Σερδάρη , Καθηγητή του  Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στην  Κοζάνη με θέμα « Μηχανική Ψυχολογία και Πυροσβεστική»
  • Επιπυραγού Γεωργίας Σωτηροπούλου με θέμα  «Διοίκηση και Επικοινωνιακές Δεξιότητες»
  • Υποπυραγού  Ανδρουτσάκoυ Ιωάννη με θέμα «Πρόληψη- Πρόγνωση-Αντιμετώπιση Μετατραυματικού Στρες (PTSD)

Το δεύτερο μέρος της ημερίδας περιλαμβάνει:

  • Εισήγηση της Πυρονόμου Πατσιαντού Βασιλικής με θέμα «Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας» και
  • Διεξαγωγή Θεματικού Τεστ Αυτοπεποίθησης,  από τον Δρ. Παναγιώτη Σερδάρη και  τον Υποπυραγό  Ανδρουτσάκo Ιωάννη

Οι εργασίες της ημερίδας θα ολοκληρωθούν με συζήτηση και ερωτήσεις καθώς εκτός των μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχει γίνει  σχετική ενημέρωση  με το ΚΕΣΥΠ Κοζάνης, προκειμένου να  συμμετάσχουν οι μαθητές που ενδιαφέρονται να φοιτήσουν στην Πυροσβεστική Ακαδημία.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η συνεργασία των δύο φορέων θα διευρυνθεί και σε επίπεδο Τεχνικής Υποστήριξης καθώς η ημερίδα θα μεταδίδεται σε απευθείας σύνδεση από τις ιστοσελίδες του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας  www.teiwm.gr  και του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας www.fireservice.gr .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.