kozan.gr: Κοζάνη: Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανάκι – Τραυματίστηκε ο δικυκλιστής (Φωτογραφίες)

3 Μαΐου 2018
12:11

Tροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο, ώρα 11:40 π.μ., στην έξοδο της πόλης (Κοζάνη), απέναντι από το super market ΑΒ Βασιλόπουλος, στο δρόμο προς Θεσσαλονίκη, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανάκι. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε (κάταγμα στον αστράγαλο) ο 25χρονος δικυκλιστής, ο οποίος και μεταφέρθηκε, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης. Έρευνα για τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία Κοζάνης.

kozan.gr

 

 

 

 

 

 

6 σχόλια

  • Μιλώντας γενικότερα και όχι για το συγκεκριμένο τροχαίο, το γκάζι στην Κοζάνη θέλει με ρέγουλα! Οι δρόμοι δεν είναι γρήγορη οδήγηση. Τα στενά είναι πολλά, συνωστισμός υπάρχει, οπτικό πεδίο πολλές φορές δεν έχουμε και η οδηγική παιδεία είναι σπάνιο φαινόμενο! Γενικά, δεν ξέρεις από που θα σου ‘ρθει! Πρέπει να οδηγάμε με προσοχή…!!!!

      • Σε όλα αυτά φταίει η τροχαία τα βλέπει τα δίκυκλα και δεν κάνει τίποτα κάθε μέρα το ίδιο πράγμα κάθε μέρα ο ίδιος κίνδυνος

        • Σωστά πρώτα πρέπει να πάρει τις πινακίδες και τα διπλώματα από αυτούς που πιάνουν τιμόνι και μιλάνε ταυτόχρονα στο κινητό περνάς από διάβαση και σε παίρνει ο χαρος……

      • και οι οδηγοί να μάθουν να υπολογίζουν τα δικυκλα σαν κανονικά οχήματα και όχι να τα προσπερνούν οπουδήποτε. όποιος δεν τα οδηγάει και τα 2 καλύτερα να μη μιλάει.

  • Καλά είναι και πεζοί να περνούν από τις διαβάσεις,αυτές οι άσπρες γραμμές οι κάθετες ….όχι από όπου τους βολεύει

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.