Τέλος από τον Ερμή Αμυνταίου ο Παύλος Λαζαρίδης – Θα ασχοληθεί με τις Περιφερειακές Εκλογές με τον συνδυασμό του Θόδωρου Καρυπίδη

3 Μαΐου 2018
12:17
Το Σάββατο που μας πέρασε  έγινε η επαναληπτική ΓΣ  στον Ερμή Αμυνταίου.  Ο πρόεδρος κύριος Παύλος Λαζαρίδης ανακοίνωσε πως δεν θα είναι πλέον στο επόμενο Δ.Σ. αλλά θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και θα συνεχίσει να βοηθάει. Στη συνέλευση αναδείχθηκε μια  4μελής εφορευτική επιτροπή η οποία θα τρέξει όλα τα ζητήματα  και κυρίως τις επόμενες εκλογές για την ανάδειξη νέου  Δ.Σ.. Στην ομιλία του ο κύριος Λαζαρίδης έκανε έναν απολογισμό.  Ευχαρίστησε συνεργάτες,  χορηγούς, προπονητές, ποδοσφαιριστές,  φίλαθλο κόσμο και δήλωσε πως θα ασχοληθεί με τις Περιφερειακές Εκλογές με τον συνδυασμό του Θόδωρου Καρυπίδη.

https://matiesstasport.blogspot.gr/2018/05/blog-post_69.html

2 σχόλια

  • Όχι ρε. Τώρα θα ακυρώσω τα εκατοντάδες διαρκείας για το μπερναμπέου της Φλώρινας.
    Βλέπω γιατρέ ότι κάνεις πάντα την δουλειά σου για όσο χρειάζεται. Σου βγάζω τα καπέλο λοιπόν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.