Συνάντηση του συλλόγου γονέων και φίλων της φιλαρμονικής Πτολεμαΐδας με τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης Γ.Τζιμάνη

4 Μαΐου 2018
13:51

Συνάντηση του συλλόγου γονέων και φίλων της φιλαρμονικής Πτολεμαΐδας πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στην πόλη μας με τον βουλευτή του Σύριζα νομού Κοζάνης Τζιμάνη Γεώργιο. Η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα επικοδομητική αφού παρουσιάστηκαν τα λειτουργικα προβλήματα της μπάντας . Ο κύριος Τζιμάνης υποσχέθηκε πως θα φροντίσει για τον εμπλουτισμό της φιλαρμονικής με μουσικά όργανα. Όπως είναι γνωστό τα μουσικά όργανα της μπάντας είναι παλιά και λίγα. Περιμένουμε νεότερα για το συγκεκριμένο θέμα.

4 σχόλια

  • Γιατί στους βουλευτές; ο δήμαρχος κοιμάται; η πρόεδρος μόνο για φωτογραφίες; κι αυτή ανύπαρκτη; πλεόνασμα λέει!

  • Απαραδεκτα πραγματα για εναν δημο οπως αυτος της Πτολεμαιδας να υπαρχουν τετοια ζητηματα. Γιατι αραγε να αναγκαστουν καποιοι ανθρωποι να απευθυνθουν σε βουλευτες για μια δουλεια που θα επρεπε να επιληφθει ο Δημαρχος, ο Δήμος και το ΚΟΙΠΠΑΠ;
    Μηπως ειναι νυχτωμενοι και αδιαφοροι; Ο Δημος Εορδαιας ευτυχει να εχει μια δομη υγιή, που απασχολει δημιουργικα τα παιδια μας και μαθαινουν μια ομορφη τέχνη. Γιατι ο Δημος ολα αυτα τα χρονια να μην ειναι στο πλάι τους, αλλα απεναντί τους; Γιατι ο Δήμος ενω με φανφαρες δηλωνει οτι εχει πλεονασματα και ειναι οικονομικα ευρωστος δεν αγκαλιαζει αυτα τα παιδια; Ουτε καν οι στοιχειωδης καθαριοτητα δεν υπαρχει. Μεσα στη σκονη και στη βρωμια μαθαινουν τα παιδια μας. Ας μην απαιτει μονο ο δημος, ας καιταξει λιγο και τις υποχρεωσεις του.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.