Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης: Η μισή διοίκηση του Εργατικού Κέντρου δεν μπορεί να απαντήσει στο αίτημα μας!

7 Μαΐου 2018
09:55

Συνάδελφοι της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης δεν είναι λίγες οι φορές που ζητήσαμε να μας ενημερώστε για την οικονομική κατάσταση του ΚΕΚ / ΙΝ.Ε.Κ.Α.

Πάντα αποφεύγατε με διάφορες δικαιολογίες!!!

Την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 στο Δ/Σ που πραγματοποιήθηκε, παρόλο που στην πρόσκληση της Η/Δ το είχατε ως θέμα και μάλιστα πρώτο :

Γενική Συνέλευση μετόχων ΙΝ.Ε.Κ.Α – Διορισμός Διοίκησης,

πιστεύαμε ότι θα είχατε τα οικονομικά του ΚΕΚ/ ΙΝ.Ε.Κ.Α να μας τα παρουσιάσετε, για να ξέρουμε όλοι μας, ως Βασικοί και ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ μέτοχοι του φορέα, που βάση καταστατικού είμαστε, ΠΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΦΕΙΛΕΙ!!!!.

Εσείς το μόνο που ζητήσατε, ήταν να συμμετέχουμε ως παράταξη στην συγκρότηση του Δ/Σ του ΙΝ.Ε.Κ.Α, ενώ για την ταμπακέρα ΤΙΠΟΤΑ!!!.

Συνάδελφε, πρόεδρε του ΚΕΚ / ΙΝ.Ε.Κ.Α.

Σας το είπαμε και στην διάρκεια του Δ/Σ σας το τονίζουμε και τώρα.

Είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να μην μπορείς ως Πρόεδρος του ΚΕΚ / ΙΝ.Ε.Κ.Α για πολλά έτη, να φέρνεις τον ισολογισμό αυτού του Φορέα.

Οι δικαιολογίες πιστεύουμε ότι εξαντληθήκαν!!!!

Όταν εν έτη 2018 και με την τεχνολογία στην κορύφωση της, που μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων μπορείς να έχεις τον ισολογισμό του Κράτους, εσύ να κωλυσιεργείς επί δύο έτη και να μας παρουσιάζεις ισολογισμό στο πόδι, που μας γυρίζει εξήντα χρόνια.

Επίσης είναι προκλητικό να μας ζητάς να συμμετέχουμε στο Δ/Σ του ΚΕΚ / ΙΝ.Ε.Κ.Α χωρίς να γνωρίζουμε ΠΟΥ, ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ, ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ.

Σας το είπαμε στο Δ/Σ ότι όσο και να θέλετε να αποφύγετε να μας παρουσιάσετε τα στοιχεία εμείς θα τα βρούμε.

Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχάσουμε τίποτα, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να υπάρξει ΤΩΡΑ πρόσληψη ΟΡΚΩΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ που θα μας παρουσιάσει τα οικονομικά στοιχεία και την οικονομική διαχείριση από το 2005 έως και το 2016 !!!

Να ξέρετε ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε με τον μπακαλίστικο ισολογισμό που μας παρουσιάσατε, να σταματήσουμε να ζητάμε το αυτονόητο.

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, δεν πρόκειται να συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΚ /ΙΝ.Ε.Κ.Α, εάν δεν υπάρξει πόρισμα ΟΡΚΩΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ, καθώς και η Δικαστική Απόφαση, από την Αγωγή που έχει κατατεθεί από το ΙΝΕ της ΓΣΣΕ, κατά του Προέδρου και Οικονομικού Γραμματέα του ΚΕΚ / ΙΝ.Ε.Κ.Α, που εκδικάστηκε τον Ιανουάριο του 2018.

7 σχόλια

  • Βρε φίλε μου Γιάννη ήσουν πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης για αρκετό διάστημα ούτε και τότε δεν μπόρεσες να ενημερωθείς ο ίδιος και το τότε προεδρείο Αν κάτι είναι μεμπτό και αυτό φαίνεται από τα γραφόμενα σου τα καλά τα παλληκάρια ξέρουν και άλλα μονοπάτια αλλιώς φίλε μου γίνονται γραφικοί

  • Είναι βέβαιο Πικάσο ότι σε άλλα μονοπάτια θα οδηγηθεί το πρόβλημα πάντως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά αλλά και να μην δίνονται εξηγήσεις και νούμερα κάτι κρύβεται
    Πολύ σωστά ζητάνε Ορκωτό λογιστή γιατί σε προηγούμενη ανακοίνωση μιλούν για 130.000χιλ ευρώ
    Αν είναι έτσι γιατί δεν αναφέρεται ο ισολογισμός

  • Έκανες τα πάντα (τα πάντα όμως) να γίνεις πρόεδρος.
    Είχες την δυνατότητα να ελέγξεις τα πάντα.
    Προφανώς το έκανες …
    Δεν είπες τίποτα τόσο καιρό για τίποτα …
    Τωρα κάνεις τα πάντα να ξανακερδίσεις τα φώτα της διασημότητας …
    Τα 5 λεπτά σου πέρασαν ανεπιστρεπτεί.
    ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΜΑΝΕ ΚΟΥΡΑΣΕΣ !

  • Δέν μπορούν να δώσουν ισολογισμό
    Γιατί??
    Τι θέλουν να καλύψουν??
    Πάλι Μαστορέματα κάνουν??

  • Τολιοπουλε τί γίνεται πόσο είναι τό χρέος και πώς δημιουργηθηκε και από πιους πέστε και σε εμάς
    Η σιωπή σου κάτι κρύβει

  • ΚΑΚΟΣ ΑΣΧΩΛΗΣΘΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΜΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΕΜΙΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΦΥΛΑΡΑΚΙ ΤΖΟΝΗ ΒΓΕΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΚΛΥΣΕΣ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΟΣΕΣ ΠΟΛΥ.

    • Μάθε λίγο ορθογραφία βρε συ…. Εσύ βγες σύνταξη και προς Θεού,μην ξαναγράψεις.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.