Η παράσταση «Τραγούδια για Άντρες» από τον πολιτιστικό σύλλογο “Βόρειο Πεδίο”

7 Μαΐου 2018
17:08
Κανένα σχόλιο

ΘΕΜΑ: Το ΒΟΡΕΙΟ ΠΕΔΙΟ, ο πολιτιστικός Σύλλογος που δρα θεατρικά στην πόλης της Πτολεμαΐδας, ανεβάζει και παρουσιάζει το θεατρικό έργο της Ζωής Σπυροπούλου «Τραγούδια για Άντρες» σε σκηνοθεσία Μελίνας Αυγερινού.

Στο έργο «Τραγούδια για Άντρες» παρουσιάζονται έξι διαφορετικές γυναίκες και η ζωή τους. Έξι γυναίκες του χθες, του σήμερα και του αύριο, αναγνωρίσιμες και καθημερινές τόσο προσιτές και τόσο γνώριμες σε όλους μας. Η κάθε μια έχει να πει την δική της ιστορία. Μια ιστορία που συνήθως πλέκεται γύρω από την παρουσία ή την απουσία κάποιου άνδρα, ενός πατέρα, ενός συζύγου, ενός γιου… Η ύπαρξη του άνδρα επί σκηνής λειτουργεί συμβολικά και καταλυτικά, αφού μέσα από αυτόν αλλά και εξαιτίας αυτού ξεδιπλώνεται μπροστά μας η ζωή της κάθε ηρωίδας. Και ενώ συνήθως, μέσα στην κοινωνία που ζούμε, συνηθίζουμε να ακούμε τις «σιωπές» τέτοιων γυναικών, αυτή τη φορά μας δίνεται η ευκαιρία να ακούσουμε τον πόνο και το παράπονό τους μέσα από τις ιστορίες τους, αλλά και τα τραγούδια τους, τα «τραγούδια για άντρες»…

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί (με σειρά εμφάνισης):

Πολύμνια: Ματίνα Ζιώγου, Νικολέτα: Ελένη Μπαμπίλα, Μέλπω: Κέλλη Σαουλίδου, Ερατώ: Ελένη Κούτουλα, Έφη: Βάσω Γκαργκάλα, Πιπίτσα: Αλίκη Θεοδωρίδου, Μπάρμαν: Κωνσταντίνος Φίλιος και στο ρόλο της τραγουδίστριας: Νίτσα Χριστοφόρου

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία : Μελίνα Αυγερινού, Βοηθός σκηνοθέτη : Άννα Τούμπαρη, Σκηνικά : Στράτος Ιορδανίδης, Κουστούμια: Στράτος Ιορδανίδης & όλη η ομάδα, Μακιγιάζ: Βάσια Καρατζαφέρη, Ήχος: Λάζαρος Κωτσίδης, Φώτα: Ραφαήλ Βασιλειάδης, Βίντεο: Φάνης Τοψαχαλίδης, Διασκευή τραγουδιών : Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Φωνή Τραγουδιών: Ναταλία Λαμπαδάκη, Ηχογράφηση: Studio Polytropon Γ. Καζαντζής και Ηχολήπτης: Θάνος Καζαντζής.

Οι παραστάσεις θα δοθούν στην αίθουσα τέχνης του Πολιτιστικού Συλλόγου Βόρειου Πεδίου (Καπετάν Φούφα & Καλλιπόλεως, γωνία).

Ημέρες παραστάσεων:

Σάββατο 12 Μαΐου, Κυριακή 13 Μαΐου, Παρασκευή 18 Μαΐου, Σάββατο 19 Μαΐου, Κυριακή 20 Μαΐου, Παρασκευή 25 Μαΐου, Σάββατο 26 Μαΐου, Κυριακή 27 Μάιου & Δευτέρα 28 Μάιου στις 21:00.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5€. Μην χάσετε αυτή την ατμοσφαιρική παράσταση!!!

Προπώληση – Κρατήσεις: Στο γραφείο του Συλλόγου και στο τηλ. 2463505959, καθημερινές 18:00-21:00.

Ο Πρόεδρος

Στράτος Ιορδανίδης

Η Γενική Γραμματέας

Νίτσα Χριστοφόρου

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.