kozan.gr: Λ. Μαλούτας για το νομοσχέδιο «Κλεισθένης»: “Ενισχύει τη διαπλοκή και τις συναλλαγές κάτω από το τραπέζι – Αυτό που έχει προτείνει ο Σκουρλέτης και η κυβέρνηση δεν είναι απλή αναλογική. Είναι απλή αναλογική Α’ Κυριακής και πλειοψηφικό Β’ Κυριακής” (Βίντεο)

7 Μαΐου 2018
22:07

Για τον «Κλεισθένη 1», το σχέδιο νόμου για την αναθεώρηση του «Καλλικράτη», ρωτήθηκε πριν τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κοζάνης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Λ. Μαλούτας, ο οποίος σχολίασε: “Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο ενισχύει τη διαπλοκή και τις συναλλαγές κάτω από το τραπέζι. Αυτό που έχει προτείνει ο Σκουρλέτης και η κυβέρνηση δεν είναι απλή αναλογική. Είναι απλή αναλογική Α’ Κυριακής και πλειοψηφικό Β’ Κυριακής”.

 

 

Οι απόψεις, για το νομοσχέδιο “Κλεισθένης”, των υπολοίπων επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης

Ένα σχόλιο

  • Το μόνο που απασχολεί τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η επανεκλογή του !!!
    Απαράδεκτος.
    Επίσης και τον Δήμαρχο Ιωαννίδη !!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.