Ο Γιώργος Τζίζικας στο Top Channel: “Ναι, ενδιαφέρομαι να είμαι υποψήφιος βουλευτής, αλλά γι’ αυτό αποφασίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όποιος λέει πως θα είναι στο ψηφοδέλτιο εκδηλώνει αδυναμία” (Βίντεο)

8 Μαΐου 2018
11:41

Ο Γιώργος Τζίζικας στο Top Channel: “Ναι, ενδιαφέρομαι να είμαι υποψήφιος βουλευτής, αλλά γι’ αυτό αποφασίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όποιος λέει πως θα είναι στο ψηφοδέλτιο εκδηλώνει αδυναμία”

.

15 σχόλια

  • Ελα όμως που στο κόμμα της ΝΔ μαζεύτηκαν όλοι οι αυτόκλητοι υποψήφιοι . Όλοι πλην μερικών πιο προσγειωμενων (πχ Τζίτζικας , Κωνσταντινιδης , Σιολιος) βάλθηκαν να δηλώσουν υποψήφιοι . Καλα ο Παπαδόπουλος δε , σε λιγο θα δηλώσει υποψήφιος υπουργός απευθείας ουτε καν υποψήφιος βουλευτής αυτο το εχει πολυ σίγουρο

  • Γιώργο είσαι καλό παιδί αν και θα πληρώσεις τα προπατορικά αμαρτήματα όπως βλέπω. Ανθρωποφαγία στο κόμμα.. Αν και στην παρούσα φάση με τον Κούλη δεν υπάρχει προοπτική νίκης λόγω της πολυδιάσπασης στο εσωτερικό μας. Κάνε τον αγώνα σου.

    • Εσύ δηλαδή τώρα, στο άκουσμα του ονόματος “Κούλης”, το μόνο θέμα που βλέπεις είναι η πολυδιάσπαση του εσωτερικού;;; Η πολυδιάσπαση υπάρχει, αλλά γιατί; Ξαναγύρνα στο όνομα “Κούλης” και ξαναδές το λίγο…. Δεν κάνει το παιδί. Αλήθεια, εκείνο το πουλέν ο Άδωνις γιατί εξαφανίστηκε;;

  • ΟΧΙ ΤΖΙΤΖΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΥΤΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ. ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙΣ

  • ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ .

    ΓΙΩΡΓΟ ,

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ
    ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ .

  • ΓΙΩΡΓΟ ΑΗΛΙΟΣΤΡΑΤΑ – ΞΕΝΙΑ ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΦΙΚΤΟ
    ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΛΙΣΕΙΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.