Εμφάνιση της παιδικής χορωδίας του Συλλόγου Φίλων Μουσικής» Βελβεντινές Φωνές» (Φάρσαλα 5-5-2018)

9 Μαΐου 2018
07:48
Κανένα σχόλιο

Πολύ καλή και αξιόλογη η εμφάνιση της παιδικής χορωδίας και τμήμα κοριτσιών της εφηβικής, όπου με την συνοδεία πενταμελούς ορχήστρας, αποτελουμενης από παιδιά που απαρτίζουν μαζί με μεγαλύτερους ηλικιακά μουσικούς, τα σύνολα που συνοδεύουν τα χορωδιακά τμήματα του Συλλόγου μας στις εμφανίσεις τους, έδωσαν χαρά και κέφι στους παρευρισκομενους στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Φαρσάλων στην 1η Συνάντηση Παιδικών Χορωδιών. Η πρόσκληση την όποια και αποδεχτήκαμε έγινε από τον ΟΠΑΚΠΑ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΣΑΛΩΝ και τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ.

Μπράβο και στα παιδιά των άλλων χορωδιών για την εμφάνιση τους, γεμίζοντας την αίθουσα με τα τραγούδια και τις παιδικές τους φωνούλες.

Οι χορωδίες που συμμετείχαν ήταν :

  1. ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΕΣ ΦΩΝΕΣ

2) ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΩΔΕΊΟΥ «ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΔΗΜΌΠΟΥΛΟΣ» ΚΟΖΑΝΗΣ

3) ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

4)  ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΉΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Τα τραγούδια της παιδικής χορωδίας του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Βελβεντινές Φωνές ήταν:

1) Η γίδα

2) Τα δέκα καβουράκια

3) Ο ασπροδοντης καρχαρίας

4) Το βουνό

5) Τα εφτά ποτάμια

Οι μουσικοί που συνόδευσαν ήταν :

Δήμητρα Λογα (πιάνο)

Κουκαλη Άννα (πιάνο)

Θεοδώρα Πουλιανα (φλαουτο)

Γιάννης Τσιουκαρδανης (φλαουτο)

Ευτυχία Κουκαλη (σαξόφωνο

Ευχαριστούμε πολύ τον ΟΠΑΚΠΑ και τον πρόεδρο κύριο ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟ ΔΕΡΛΟ, όπως και τον πρόεδρο της ΔΗΜΟΤΙΚΉΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ κύριο ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΛΕΤΣΙΚΑ για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης, την πολύ καλή συνεργασία και φιλοξενία.

Ευχόμαστε στην συνεργασία των συλλόγων μας σε βάθος χρόνου.

Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στο έργο σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.