Σε εξέλιξη το έργο αποκατάστασης του δρόμου Αιανής – Καισαρειάς στη θέση «Χάντακας» (Φωτογραφίες)

9 Μαΐου 2018
10:23

Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο αποκατάστασης του δρόμου Αιανής – Καισαρειάς στη θέση «Χάντακας», που είχε πληγεί από σφοδρές βροχοπτώσεις στις 9.9.2016 και 12.6.2017.

Το έργο, προϋπολογισμού 56.000 €, δημοπρατήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2017,

…κατακυρώθηκε στην μειοδότρια εταιρεία που κατέθεσε έκπτωση 46% και ο χρόνος περάτωσής του είχε καθοριστεί στους 2 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Φυσικά ο δρόμος Αιανής – Καισαρειάς εξακολουθεί να τελεί υπό απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων, λόγω εκτέλεσης έργων.

Δείτε φωτογραφίες του έργου από 8.5.2018.

mikrovalto.gr

xant8518 1

xant8518 2xant8518 3

xant8518 4xant8518 5

xantprin-meta85 1

2 σχόλια

  • με μπαλωματα δεν γινετε προκοπη εαν θελουν σωστο εργο πρεπει να κανουν μια γεφυρα στο χαντακα σε ευθεια γραμμη να τελειωνουν ουτε φοβο να ξανακατεβασει και αντε παλι απο την αρχη για γεφυρα θυμαμε το ειχα ακουσει απο την εποχη του 90 αλλα γεφυρα δεν βλεπουμε οπως παντα μπαλωματα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.