kozan.gr: Γ. Αδαμίδης: “Καλείται η ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ & ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ να απομακρύνουν από τις τάξεις τους τον Άρη Βατάλη”

9 Μαΐου 2018
10:40

ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΠΡΟΣ: Κεντρική Ελεγκτική Επιτροπή Σωματείου «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ»

ΘΕΜΑ: ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΜΕΛΩΝ

Αγαπητοί Συνάδελφοι
Καθώς γνωρίζεται με βάση το άρθρο 27 του Καταστατικού του Σωματείου η Κεντρική Ελεγκτική Επιτροπή «αποτελεί και το πειθαρχικό όργανο του Σωματείου, το οποίο διενεργεί ανακρίσεις προς κάθε κατεύθυνση για τη διαπίστωση παράβασης άρθρων του Καταστατικού και αποφάσεων Διοικητικών Οργάνων».
Περαιτέρω στις διατάξεις των άρθρων 10 & 11 του Καταστατικού περί «ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΜΕΛΩΝ» και «ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΟΙΝΩΝ» αντίστοιχα, ορίζεται με σαφήνεια ότι: «Η κεντρική Εξελεγκτική Επιτροπή ενεργεί ύστερα από καταγγελίες κάποιου Διοικητικού Οργάνου, ή μέλους, ή αυτεπάγγελτα σε περίπτωση φανερού παραπτώματος».
Αγαπητοί Συνάδελφοι
Πρωτίστως ως ένα απλό μέλος από τα χιλιάδες που έχουμε στο Σωματείο μας αλλά και ως Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ που έχω την τιμή να εκπροσωπώ το σύνολο των εργαζομένων στον Όμιλο ΔΕΗ και στον ΑΔΜΗΕ και δευτερευόντως ως πρώην Πρόεδρος του Σωματείου μας που επί οκτώ (8) συναπτά έτη έχω την τιμή να υπηρετώ τις αξίες και τις αρχές των Οργάνων του, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την απαράδεκτη και αντισυναδελφική στάση του «μέλους» του Σωματείου μας Βατάλη Αρη, ο οποίος ενεργώντας ως διορισμένο μέλος στο Δ.Σ. της ΔΕΗ, προέβη σε πράξεις επιζήμιες για τους συναδέλφους, αντιτιθέμενες στους σκοπούς του Συνδικάτου.

Συγκεκριμένα:
Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ Α.Ε. η οποία πραγματοποιήθηκε στις 7/5/2018 με τηλεδιάσκεψη ΔΕΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ (ενώ του ζητήθηκε από εμένα) την εισήγηση «για την επιλογή και πρόσληψη συμβούλων προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες πώλησης των λιγνιτικών μονάδων της Επιχείρησης σε Φλώρινα και Μεγαλόπολη», πράξη στην οποία με παρρησία προέβησαν (καταψήφισαν) τα μέλη του Δ.Σ Καραλευθέρης Παντελής & Φωτόπουλος Νίκος αντίστοιχα.

Αντιθέτως προσπαθώντας να αιτιολογήσει το Λευκό στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. που υπερψήφισαν, αναφέρθηκε σε απειλές που δέχεται από τη ΓΕΝΟΠ και εμένα ως Πρόεδρο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι σε διαφορετική περίπτωση θα ψήφιζε ΥΠΕΡ.

Αγαπητοί Συνάδελφοι, μέλη της Κεντρικής Ελεγκτικής Επιτροπής η πράξη του «μέλους» του Σωματείου Βατάλη Άρη βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με τις ομόφωνες αποφάσεις των οργάνων του Σωματείου μας, της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ καθώς και του συνόλου των Σωματείων του Ομίλου ΔΕΗ, κατά συνέπεια θεωρώ ότι πρέπει άμεσα να εφαρμοστούν οι διατάξεις του Καταστατικού και να παραπεμφθεί στα αρμόδια όργανα του Συνδικάτου για τα οριζόμενα στις διατάξεις των άρθρων 2,7,9,10,11 του Καταστατικού.

Συναδελφικά
Γιώργος Αδαμίδης
Μέλος του Σωματείου «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ»
Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ

Υ.Σ Καλείται η ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ & ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ να απομακρύνουν από τις τάξεις τους το συγκεκριμένο μέλος.

Κοινοποίηση: – Πρόεδρο Σωματείου «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» κ. Μόσχο Μόσχου – Γεν. Γραμματέα Σωματείου «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» κ. Αθ. Μάστορα

ΑΘΗΝΑ 9/5/2018

20 σχόλια

  • ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ???
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΛΟΣ, ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ.
    ΟΣΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.
    ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!

  • ΟΙ ΜΟΣΧΟΜΑΣΤΟΡΕΟΙ ΑΚΟΥΝΕ……ΑΔΑΜΙΔΗ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ……

  • το μυαλό σου είναι πως θα σπιλώσεις την ΔΑΚΕ …… κατά τα άλλα
    όλα καλά ….. οι αγώνες …… η “αποεπένδυση” ωραία ??

    Αϊ πάγαινε από εδώ ……

  • Γελοιότητες. Γελοιότητες.
    Από που θα τον διαγράψετε από τα 11-12 ευρώ που του κρατάτε; Οι ασυνδικάλιστοι είναι περισσότεροι από τους συνδικαλισμένους και στις εκλογές τρέχετε και τους γλύφετε να σας ψηφίσουν.
    Να μην σχολιάσω την αρχηγική παρέμβαση του Αδαμίδη που τους λέει τι να κάνουν και προσβάλει το συνδικάτο. Ειδικά τον Μάστορα.

  • ψυχραιμία επαναστάτες…. του γλυκού νερού, εάν νομίζετε πως με την διαγραφή του Άρη Βατάλη καλύψετε την δικιά σας ανυπαρξία είστε γελασμένοι, οι ευθύνες που έχετε για την κατάντια του συνδικαλιστικού κινήματος και της ΔΕΗ είναι τεράστιες.

  • Από πότε ο Αδαμίδης ζητάει από μια άλλη παράταξη και στην οσυία της λέει να διαγράψει κάποιο μέλος της;
    Από πότε ο Αδαμίδης που είναι συνέχεια σε επαφή με τον Σταθάκη μιλάει για προδοσίες;
    Τα υπόλοιπα μέλη που στηρίζουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές δεν θα πρέπει να διαγραφούν με το ίδιο σκεπτικό;
    Αλήθεια ρε Αδαμίδη, πόσο χαζούς περνας τους εργαζόμενους;

  • Ο Αδαμίδης δεν μας λέει όμως γιατί δεν έπραξε το ίδιο για τους συνδικαλιστές του Σπάρτακου που δηλώνουν οπαδοίΔΗΜΟΣΙΑ! υπερ της ΜΙΚΡΗΣ ΔΕΗ
    Καρακασίδης,Καραλευθέρης, Μάστορας………..
    Μας δουλεύετε ρε???
    κουτόχορτο δεν τρώμε.
    πηγαίντε να υποβάλετε τα σέβη σας ως κοματόσκυλαστην ΝΔ
    μπορεί να μπείτε ξανά υποψήφιοι της νδούλας…
    ωραίες φωτογραφίες βγαίνετε……..

  • Η Διαγραφή του Βατάλη θα σημάνει την απαρχή της διαφωνίας και της ρήξης μεταξύ Καραλευθέρη και Μάστορα.
    Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν καμία διαγραφή στον Άρη.
    Εκείνο που θα γίνει είναι να υπάρξει διαγραφή του Βατάλη από τον Σπάρτακο μόνο και μόνο να θολώσει τα νερά και να τους διευκολίνει.
    Τίποτα άλλο γιατί ξέρει πράγματα πολλά για κάποιες εταιρίες του φίλου του με ξενοδοχία στην Αλεξανδρούπολη, κάποιες εργολαβίες στην ΔΕΗ κάποιες καφετέρεις στην Πτολεμαίδα, κάποια έξοδα (δωράκια) στον Προμηθευτικό Συναιτερισμό της ΔΕΗ και πολλά άλλα.

  • Και σίγουρα εσύ Βαταλάκο ίδρωσε το αυτί σου.
    πάντως καλά σας κάνει.
    Αν ένας έπρεπε να ελεγχθεί είναι αυτός. Βγήκε μίλησε για τον Μυτιληναίο να του δώσουμε το ρεύμα τζαμπα και τη μονάδα.
    Γράψαν εν μέσω απεργίας πως η κυβέρνηση ελέγχουν τους συνδικαλιστές και να μην φοβόμαστε
    Στον Αγιο Δημήτριο συμφώνησε με όλους να βγάλει δυο μονάδες και πήγε να βγαλει μόνο μια και του την πέσαν κάτι εργαζόμενοι
    Αλλα μούγκα.

  • Ασχολησου Αδαμιδη με την ΣΣΕ και άσε τα παιχνίδια και την ΔΑΚΕ. Πρώτη φορά στα χρονικά έγινε αυτό
    .

  • Όταν τα λέγαμε δεν μάς ακούγατε
    Οι συνάδελφοι συνδικαλιστές τού Σπάρτακου έχουν γίνει Ντίλερ των συμφερόντων.
    Όλοι τους με χλιδάτη ζωή με καινούργια ακριβά αυτοκίνητα με ταξιδάκια κ.λ.π
    Εάν δεν τους απομωνώσετε Και δεν τους κόψετε τήν επιχορήγηση τών 14 ευρώ και τήν συνδικαλιστική τους άδεια αυτά θα ζείτε
    Διαγραφή από τον Σπάρτακο ΌΛΟΙ ΜΑΣ

  • Αδαμίδη πες αλεύρι ο Μυτιληναίος σε γυρεύει να μας πεις πόσο καλός είναι να του δώσουμε το Αμύνταιο.
    Τα ίδια έλεγες και στην περίπτωση ΑΔΜΗΕ και τώρα είσαι υπερ του ότι έγινε εκεί. Και ότι ήταν σωστό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.