Σω.Π ΑΗΣ Μελίτης: “Παραμένουμε στο στρατόπεδο των μαχητών – Nτροπιαστική η ψήφος του συναδέλφου Άρη Βατάλη”

9 Μαΐου 2018
10:43

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Με πολύ μεγάλη λύπη διαπιστώσαμε ότι μία ημέρα πριν κατατεθεί η λευκή-ντροπιαστική ψήφος του συναδέλφου Άρη Βατάλη (προκειμένου να δοθεί το πράσινο φως για το ξεπούλημα της ΔΕΗ, για την πώληση Μελίτης και Μεγαλόπολης), προηγήθηκε …η «λευκή προσπάθεια», δια μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να παρουσιαστεί η λευκή ψήφος που κατέθεσε στην προχθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ Α.Ε, ως «εν λευκώ» εξουσιοδότησή μας προκειμένου να τελεσθεί το «έγκλημα».

Ας το καταλάβουν όλοι καλά:

  • Τον αφήνουμε στον μοναχικό «λευκό» δρόμο που ο ίδιος επέλεξε

  • Συνεργοί και συναυτουργοί στο Εθνικό Έγκλημα, δεν θα γίνουμε ΠΟΤΕ.

  • Ήμασταν και παραμένουμε στο στρατόπεδο των μαχητών.

Ο Αγώνας συνεχίζεται.

Για το Σω.Π ΑΗΣ Μελίτης

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΝΙΚΟΣ

ΗΛΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΤΣΑΝΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΧΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΜΑΡΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

5 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.