Τα προβλήματα της ΔΕΥΑΕ στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Εορδαίας και του Προέδρου της ΠΟΕ-ΔΕΥΑ (Βίντεο)

9 Μαΐου 2018
17:43
Κανένα σχόλιο

Τον Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 9-5-2018 ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΠΟΕ-ΔΕΥΑ) Παύλος Δραγκόλας , συνοδευόμενος από το Προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Εορδαίας (ΔΕΥΑΕ).

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Δημάρχου και Προέδρου της ΔΕΥΑΕ , παρουσία και του Αντιπροέδρου της Επιχείρησης Φώτη Ιορδανίδη, ενώ τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν κάποια αιτήματα και διάφορα προβλήματα των εργαζομένων της Επιχείρησης .

«Έχουν γίνει πολλές ανάλογες συζητήσεις με το Σωματείο και πρέπει να κατανοήσουμε ότι ο καθένας μας θα πρέπει από τη θέση στην οποία είναι να ανταποκρίνεται στα καθήκοντά του χωρίς παρεμβάσεις σε αρμοδιότητες άλλων. Τόσο οι υπάλληλοι, όσο και εμείς οι αιρετοί θα πρέπει να τηρήσουμε τη νομοθεσία , να σεβαστούμε την ιεραρχία και να ικανοποιήσουμε όλα τα αιτήματα των εργαζομένων ως Διοίκηση , εξασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία της Επιχείρησης», επεσήμανε ο κ . Ζαμανίδης.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΠΟΕ-ΔΕΥΑ τόνισε πως «είναι προβλήματα που πρέπει να λυθούν ξεκινώντας από τα πιο απλά , καθώς θεωρώ ότι υπάρχει καλή πρόθεση από τη Διοίκηση , ενώ τα πιο σημαντικά και ίσως τα πιο δύσκολα θα τα δούμε αργότερα».

« Θεωρούμε ότι κάτι θα πετύχουμε μετά από αυτή τη συνάντηση όπου συμμετείχε και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας , ώστε ένα -ένα να επιλυθούν τα προβλήματά μας» , υπογράμμισε ο Πρόεδρος του Σωματείου Θωμάς Καραθωμάς.

Δείτε το βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.