Ευχαριστήρια επιστολή από το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης

10 Μαΐου 2018
07:39

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης, μετά την επιτυχία που σημείωσε ο 14ος διαγωνισμός με την επωνυμία « Μαθηματικά της Φύσης και της Ζωής», αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους Διευθυντές – Διευθύντριες και Προϊσταμένους των δημοτικών σχολείων που οι μαθητές τους πήραν μέρος στο διαγωνισμό και ειδικά τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες της Ε΄& ΣΤ΄τάξης που τους ενθάρρυναν να συμμετέχουν σ΄αυτό το διαγωνισμό.

Επίσης τον Διευθυντή και την υποδιευθύντρια του 13ου Δημοτικού σχολείου Κοζάνης για την άψογη φιλοξενία,τους εθελοντές συναδέλφους Επιτηρητές και Βαθμολογητές και περισσότερο τους μαθητές που συμμετείχαν και διαγωνίστηκαν αποκομίζοντας μια όμορφη εμπειρία.

Ήταν μια εκδήλωση ευχάριστη για τα παιδιά.

Ήταν μια γιορτή των Μαθηματικών.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΣΑΚΗΣ                         ΒΙΛΔΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.