Στις 09.00 π.μ. η λειτουργία των σχολείων στο Δήμο Φλώρινας, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου

26 Ιανουαρίου 2017
13:50

Σας γνωρίζουμε ότι την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 και τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9.00 π. μ. λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, που επικρατούν στην περιοχή.
Σε περίπτωση επιδείνωσης του καιρού θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.
Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

2 σχόλια

  • Στη Κοζάνη η κατάσταση δεν αντέχεται άλλο.Έκτος από τα παιδιά που πηγαίνουν με αυτοκίνητο στο σχολείο υπάρχουν βεβαίως και παιδιά που πάνε με τα πόδια.Επίσης, οι δρόμοι ειναι για τα αυτοκίνητα και τα πεζοδρόμια για τους πεζούς. Απο τη στιημή όμως που οι δρόμοι είναι καθαροί και τα πεζοδρόμια ειδικότερα στα λύκεια που είναι σχεδόν απομονομένα είναι με 15εκ πάγο η στη καλύτερη περίπτωση 20 εκ χιόνι κάνετε τουλάχιστον κάτι.Δήμαρχε, ή ας καθαρίσει ο δήμος τα πεζοδρόμια ή αν δεν μπορείτε σταματήστε να μας ταλαιπωρείτε κάθε πρωί και μεσημέρι. Δεν εκπροσωπείτε τη προσωπική σας άποψη ως εκλεγμένος Δήμαρχος, άλλα τη φωνή των Κοζανίτων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.