kozan.gr: Το “καρφί” του Γ. Ντζιμάνη: “Τελικά στους άλλους νομούς οι βουλευτές και οι φορείς συνεργάζονται”

12 Μαΐου 2018
06:19

Mε δύο αναρτήσεις, στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο βουλευτής Κοζάνης Γ. Ντζιμάνης, θίγει το θέμα των συνεργασιών, μεταξύ των βουλευτών (και των φορέων) της περιοχής, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Τελικά στους άλλους νομούς οι βουλευτές και οι φορείς συνεργάζονται”.

Eίχε προηγηθεί, παρόμοιο, σχόλιο, από το βουλευτή Κοζάνης, στο οποίο αναφέρει: “Οι βουλευτές της Ημαθίας πήγαν μαζί με το Δήμαρχο της Βέροιας στον υφυπουργό αθλητισμού και υπεγράφησαν συμβάσεις για τα γήπεδα τους. Μήπως λέω εγώ Μήπως αυτό που συμβαίνει στην Ημαθία και όχι μόνο να το εφαρμόσουμε και στην Κοζάνη; Για να μην πηγαίνει είτε μόνος του ο βουλευτής είτε μόνος του ο εκπρόσωπος των ΟΤΑ και τα κυβερνητικά προγράμματα και έργα γίνονται αντικείμενο προσωπικής προβολής “δι ενεργειών μου》. Υπάρχει λόγος;”. 

Απάντηση στο ερώτημα, του Γ. Ντζιμάνη, αν υπάρχει λόγος, να συμβαίνει αυτό, τοπικά, έδωσε ο δημοτικός σύμβουλος Κοζάνης, Λ. Γκούμας,  ο οποίος, έγραψε: Σαφώς και υπάρχει Γιώργο αφού τα ξέρεις, τα τσομπανάρικα τα σκλιά μαντρώνουν τα πρόβατα και μετά καμαρωνουν στο τσομπάνο, κερδίζν και κάνα καρβέλι ψωμί, αλλά προσοχή γιατί φοράν λανάρια στο λαιμό με καρφιά”.

Οι προαναφερόμενες επισημάνσεις του Γ. Ντιζμάνη έρχονται να να επιβεβαιώσουν, εκ των έσω, με τον πιο εμφανή τρόπο, αυτά που κατά καιρούς έχει επισημάνει η στήλη “Χύτρα”, περί των  ανύπαρκτων, σχεδόν, συνεργασιών, που δημιουργούν επιπλέον προβλήματα, μεταξύ των τεσσάρων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, στην Π.Ε. Κοζάνης, γεγονότα (πραγματικά), που, η Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας, προσφάτως, ανακοίνωσή της, επιχείρησε να τα χαρακτηρίσει ως μυθοπλασίες.

 

 

 

 

10 σχόλια

  • Στρατηγέ μου μην αγχώνεσαι. Πόσο ακόμα έμεινε 5 8 10 μήνες θα τελειώσουν τόσο το δικό σου βάσανο όσο και το δικό μας Πέρασαν κοντά στα τέσσερα χρόνια τώρα το καταλαβες Το χεράκι στην βουλή όλοι σας μια χαρά εκεί συνεργάζεστε και το σηκώνεται για το καλό μας βέβαια και της περιοχής!

      • Μακάρι να έρθουν ! Αυτοί τουλάχιστον δεν μας ξεπούλησαν ολόκληρους ούτε πούλησαν τρέλα με τα ΟΧΙ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΝΑΙ με τη μαντάμ Μέρκελπουέγινε η καλύτερη φίλη της Ελλάδας με την σύνταξη που δεν θα κοβόταν μεμεμεμε… σπίτια σας τωρα κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ η πολιτική αλητεία σας δεν έχει όρια όλοι οι άλλοι κοντά σας είναι θεοί

  • Πάνε να ψηφίσεις την Τζέισον Αντιγόνη να μπορεί να υιοθετήσει και παράτα μας … Στρατηγος ελληνικού Στρατού …. Έρχεται η πανωλεθρία …Ουτε5% δε θα πάρετε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.