Πτολεμαΐδα: Eυχαριστήριο της Ομάδας Εθελοντισμού “Ανδρόνικος’

12 Μαΐου 2018
05:26
Κανένα σχόλιο

Θερμής υποδοχής και ανταπόκρισης έτυχε από τους συμπολίτες μας η πρώτη εκδήλωση, «Ημέρα Εθελοντισμού Ανδρόνικος 2018» του Δήμου Εορδαίας, βάζοντας το πρώτο λιθαράκι για μια πραγματική και ουσιαστική στήριξη των συνανθρώπων που χρειάζονται την βοήθειά μας, δημιουργώντας συγχρόνως μεγαλύτερες και βάσιμες προσδοκίες για την συνέχιση των προσπαθειών όλων μας και την ελπίδα πως θα γίνει θεσμός της πόλης μας! Ο καιρός ευνόησε την ομαλή διεξαγωγή της και πληθώρα κόσμου μας τίμησε με την παρουσία του.

Η αυθόρμητη και γενναιόδωρη προσφορά, στήριξη και συμμετοχή με κάθε τρόπο των χορηγών, συνδιοργανωτών και συμμετεχόντων στην εκδήλωση, δείχνει το έμπρακτό τους ενδιαφέρον για την κοινωνική τους αφύπνιση και εγρήγορση και έτσι καταφέραμε όλοι μαζί, αυτή η μέρα να ενισχύσει την αλληλεγγύη που σαν Έλληνες έχουμε στην ψυχή μας και να γίνει μια αφετηρία χαράς και αγάπης και για αυτούς που συμμετείχαν, όπως για όλα τα παιδιά που έφυγαν νωρίς, όχι μόνο του Ανδρόνικου, στην μνήμη των οποίων αφιερώθηκε η μέρα αυτή, που πάλεψαν να κρατηθούν στην ζωή, αλλά η ψυχική τους δύναμη δεν κατάφερε να νικήσει την φθορά του σώματος.

Τους ευχαριστούμε όλους και είμαστε σίγουροι πως θα είναι πάντοτε δίπλα και μαζί μας .

Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη τους:

– τον Δήμο Εορδαίας
– την Μητρόπολη Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας
– την Δ/νση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτ. Μακεδονίας
– τους συντελεστές του τραγουδιού που παραβρέθηκαν, τον τραγουδιστή Ηλία Μπουρνιώτη και ιδιαιτέρως τον εμπνευστή και στιχουργό Αντώνη Μαυρίδη που έβαλε τις βάσεις για την υλοποίηση αυτής της ιδέας
– τον Διευθυντή και τον Σύλλογο Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας για την πολύτιμη βοήθειά τους και ιδιαιτέρως τον καθηγητή κο Μουρατίδη Περικλή που ανέλαβε την διοργάνωση της αιμοδοσίας
– την 9η Μ/Π ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ για την διάθεση της γιατρού Αν/χου Ταραλίδου Αναστασίας
– το Τήμα Αιμοδοσίας και τον Δ/ντη της Παιδιατρικής Κλινικής κο Κυφωνίδη Δημήτριο του Γ.Ν. Πτολεμαΐδας ‘Μποδοσάκειο’
– τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών – Αιμοπεταλιοδοτών “Σταγόνα Ελπίδας”
– όλα τα σχολεία της Εορδαίας που συμμετείχαν σε πολλά έργα προσφοράς και αγάπης
– το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Εορδαίας
– την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πτολεμαΐδας
– την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας
– το Τοπικό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας
– την Τοπική Εφορεία Προσκόπων Εορδαίας
– Το Χαμόγελο Του Παιδιού
– την Λάμψη – Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος
– τον καλεσμένο μας Γιώργο Μαυρίδη
– TOPS PRODUCTIONS – Αφοι Τοψαχαλίδη για την καταγραφή της εκδήλωσης αφιλοκερδώς
– το καφέ ‘Αίγλη’, το καφέ ‘Πλατεία’ και τον κο Πουγαρίδη Κοσμά, για την παραχώρηση χώρου και την στήριξή τους
– όλα τα τοπικά ΜΜΕ, ραδιόφωνα, κανάλια, έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα
– όλους τους χορηγούς που αναφέρονται στην αφίσα, για την οικονομική τους ενίσχυση ώστε να αγοραστούν τα μπλουζάκια της εκδήλωσης
– και φυσικά όλα τα παιδιά που ήταν η δύναμη της εκδήλωσης !

Και πάλι ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους για τη στήριξη της προσπάθειας, που κατορθώνει να «ανθίζει» σε μια περίοδο κρίσης, φανερώνοντας πως η «συστράτευση» στην υπεράσπιση του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και των αξιών μπορεί και καταφέρνει να επαναπροσδιορίσει τον ρου των πραγμάτων και την πορεία μας…”

«Εθελοντής είναι ο πολίτης εκείνος που προσφέρει ανιδιοτελώς τον ελεύθερο του χρόνο ή τη γνώση του για χρήσιμες δράσεις προς όφελος άλλων, χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα»

“Κάνουμε τον πόνο προσφορά” λοιπόν, κάθε πρώτη Δευτέρα του Μαΐου, που φέτος συνέπεσε με την ημέρα γενεθλίων του Ανδρόνικου.

…’Ομάδα Εθελοντισμού Ανδρόνικος’…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.