kozan.gr: Συνεχίζει τις σοβαρές καταγγελίες το μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΗ, Α. Βατάλης: “H ΓΕΝΟΠ ΔΕΝ λειτούργησε προς όφελος των εργαζόμενων και είχε συνδιαλλαγή με την διοίκηση”

12 Μαΐου 2018
06:39

O A. Bατάλης  μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΗ, σχολιάζοντας την χθεσινή ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ,  στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρεται, πως «έθεσε εαυτόν εκτός συνδικαλιστικού κινήματος», γράφει: “Χθές έκανα σοβαρότατες καταγγελίες και εμφάνισα έγγραφα που δείχνουν πως η πλέον ΑΣΟΠ της ΔΕΗ, η ΓΕΝΟΠ ΔΕΝ λειτούργησε προς όφελος των εργάζόμενων και είχε συνδιαλαγή με την διοίκηση, για την πράξη μου αυτή,όπου φασιστικά εκ νέου εντάσουν το λευκό στο ΝΑΙ. Σήμερα με διέγραψε το γραφείο τύπου της από το Συνδικαλιστικό κίνημα. Η γελειότητα και ο ξεπεσμός ξεπέρασε κάθε όριο. Το υγειές κομμάτι της ομοσπόνδίας ήρθε η ώρα να απομονώσει το σάπιο και αυτό που μόνο κακό κάνει στους εργαζόμενους.”

 

26 σχόλια

  • Εκεί που έφτασαν οι καταγγελίες και από τις δύο πλευρές, χρειάζεται εισαγγελέας.
    Να μάθουν και οι εργαζόμενοι την αλήθεια.
    Δεν πάει άλλο.

    • Ρε φίλε καλούσαν τον κάθε τυχάρπαστο να μιλά για τη ΔΕΗ και τη στάση του και ακόμη μετά τις καταγγελίες που έκανε δεν τον είδαμε σε ένα τηλεοπτικό πάνελ να των ρωταν για αυτές.

    • Τι να πρωτοπρολάβει κι αυτός ο εισαγγελέας στην Ελλάδα; Συνδικαλιστές; Σκάνδαλα πολιτικών; Λαδώματα; Μίζες; Φάρμακα; Ποδόσφαιρο; Αδέσποτα; Όλοι για τον εισαγγελέα είμαστε. Αυτά είναι τα χαΐρια μας με αυτούς που επιλέγαμε τόσα χρόνια και στο μεταξύ ο Κούλης ετοιμάζεται να ξανακυβερνήσει. Τί να σου κάνει και ένας εισαγγελέας; Μάγος είναι;

  • Άρη προχώρα πρέπει κάποιος να τιναξει το σύστημα στον αέρα. Ο κόσμος πρέπει να μάθει τις αλήθειες. Μην μασάς.

  • Στην Ελληνική ιστορία υπάρχουν πολλοί “ήρωες” οι οποίοι μνημονεύονται μέχρι σήμερα (Εφιάλτης, Πήλιο Γούσης κλπ). Ανάμεσα τους πλέον βρίσκεται επάξια και ο Άρης Βατάλης.

    • Ακριβώς. Όπως αυτοί που πήγαν με εκτός έδρας να συζητήσουν με την διοίκηση και να ζητήσουν να υπάρχουν στις θυγατρικές εκπρόσωποι εργαζόμενων. Μην ψάχνεις άλλους αυτοί είναι. Μας πούλησαν αγωνιζόμενοι και πληρωμένοι με εκτός έδρας.

  • Υπάλληλος της κυβέρνησης είσαι δεν καταλαβαίνω πως μπορείς να γίνεις κατήγορος εσύ που δεν έχεις ξεκαθαρίσει η μάλλον δεν θέλεις τελικά με ποιους είσαι
    Είσαι με τους τους ΑΝΕΛ με τη ΝΔ τελικά μας κοροϊδεύεις για να πετύχεις αυτό που πέτυχαν προκάτοχοι σου από το συνδικαλιστικό κίνημα μήπως ίδιο όφελος;
    Μήπως είσαι με το συμφέρων της περιοχής η με το λόμπι των Αθηνών ;
    Εμείς πάντως γνωρίζουμε

  • Συμφωνο με τον Ανωνυμο οτι χρειαζετε εισαγγελεας——Αλλα εχω μια απορια και πιστευω οχι μονο εγω…..γιατι τα λεει σημερα ο Βαταλης και οχι πριν; ;;;;εεεεεε………
    εργαζομενοι κοιμαστε και ειναι κριμα……

  • Βαταλη ξερω χορευεις καλη ζεμπεκια……Απο εδω και στο εξης το με ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ…….ΜΟΝΙΜΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ.

  • Γνωρίζοντας τον Βατάλη χρόνια, δυο πράματα θα πω. Τιμιότητα, Θάρρος και Μπέσα. Αν (σου) δώσει τον λόγο του, θα πάει μαζί (σου) μέχρι το τέλος του στόχου. Ακέραιος, δεν μπορεί να τον πιάσει κανείς από πουθενά και αγαπητός στην κοινωνία.
    Την μαγκιά του την ζήσαμε πριν χρόνια με την «επανάσταση» στον Σπάρτακο και το Νέο Ξεκίνημα, όταν και τότε η παράταξη του καθ΄εντολή Αδαμίδη, τον διέγραψε .
    Για να το σήκωσε τόσο ψηλά το θέμα δυο πράματα υποθέτω πως συμβαίνουν.
    Σίγουρα έχει πληγωθεί, από την επίθεση του Αδαμίδη.
    Μα πιο πολύ από την απουσία στήριξης των ανθρώπων που χρόνια τώρα στήριζε και τον χρησιμοποιούσαν και ακόμη δεν εμφανίσθηκαν. Φαίνετε πως ούτε παρασκηνιακά έγινε αυτό μετά και την χθεσινή ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ.
    Γιατί σήκωσε το γάντι;
    Πέραν της μαγκιάς που τον διακρίνει στα όρια της απερισκεψίας ορισμένες φορές, ας το πω παραρμητισμό. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτή τη στιγμή έχει ισχυρές πλάτες.
    Οι ΑΝΕΛ είναι ένα μικρό κόμμα με δυναμικά στελέχη και με αρκετούς στο ενεργητικό τους , παρορμητικούς όπως ο Βατάλης. Πρώτος και καλύτερος ο αρχηγός τους.
    Δεύτερον. Είναι στον στενό κύκλο του προέδρου, με ότι σημαίνει αυτό, αφήστε ελεύθερα την φαντασία σας να τρέχει και βάλτε με το νου σας τι μπορεί να χρησιμοποιήσει στον πόλεμο που έχει, πολύ δε περισσότερο τι μπορεί να βρει.
    Τρίτον. Έχει την στήριξη ενός ισχυρού άνδρα εδώ στην περιοχή μας και μια σκληρή ομάδα ΑΝΕΛ. Αυτό χρησιμοποίησαν οι φίλοι του τα τελευταία χρόνια ως άρμα για την όποια πορεία τους και σίγουρα πρέπει να είναι κι αυτοί χολωμένοι γιατί δεν βγήκαν όλοι αυτοί να τον στηρίξουν.
    Τέταρτον και τελευταίο: Εδώ μπαίνει το «αγαπητός στην κοινωνία». Πέραν όλων αυτών που έγραψα στην αρχή, θα σημειώσω ότι ο Βατάλης δεν χαλάει χατίρι σε κανένα, βοηθάει όπου και όποιον μπορεί να του ζητήσει βοήθεια ανεξαρτήτως πολιτικής πεποίθησης, κόμματος κλπ κλπ. Τα ρουσφέτια που πρέπει να έχει κάνει, πρέπει να είναι πάμπολλα και αυτά σε μεγάλο βαθμό επιστρέφονται .
    Εν κατακλείδι και τι θέλω να πω με τα παραπάνω; Καλά ξεμπερδέματα.

    Ρ.Μ.

  • Βατάλη μήν τούς καταλαβαίνεις.
    Τούς χαλάς τα παιχνίδια
    Μήν κάνεις πίσω όλα στο Φώς
    Διαγραφή όλοι από τον Σπάρτακο

  • Αφήστε τα χαζά. Μετά τα όσα διαβάζουμε διαγραφη από τα σωματεία να βάλουν μυαλό. Το μόνο που κάνουν είναι τα λεφτά που μας κρατάν να διαχειρίζονται και να μοιράζονται.

  • Κ Βαταλη εισασταν πριν 4 χρονια εξω απο τον ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ και φωναζατε κατα της τοτε κυβερνησης για το πουλημα της ΔΕΗ. Αραγε τι αλλαξε.
    Οχι κ.Βαταλη η αληθεια ειναι οτι ψηφισατε λευκο και αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι ειστε υπερ της πωλησης αλλα φυσικα δεν ειστε και κατα.
    Αυτο σημαινει κ.Βαταλη οτι τοσα χρονια που εισασταν εργαζομενος-συνδικαλιστης δεν σας ενοιαζε τιποτα και κοιτουσατε το προσωπικο σας συμφερον..
    Φαγατε ψωμι εκει μεσα και δεν το αναγνωρισατε..
    Ειναι και αλλα πολλα αλλα δεν νομιζω τα φιλαρακια σας να σας τα πουν.
    Καλο μεσημερι απο κοζανη γιατι εσεις πλεον νομιζω οτι εδω και καιρο ειστε Αθηνα.

  • Σε ένα πράγμα έχει δίκιο ο Βατάλης. Αδαμίδης μαζί βέβαια και ο Καρυπίδης που σιγοντάριζε πούλησαν τους εργαζόμενους…. οι συμφωνίες οι κάτω απο το τραπέζι ήδη φάνηκαν και σήμερα τις καταγγέλει και ο Βατάλης. το ξεπούλημα αρχίζει…

  • Ο φιλος σου ο μαστορας ο λαληστατος γιατι δεν λεει κατι αλλα πως να πει πρεπει να παρη αδεια απο τον αδαμιδη και σε ρωταω αυτο το οργανο που λες ποτε θα συνεδριασει

  • ρε εσυ λευκο δεν ψηφισες για την πωληση θα μας τρελανεις και απο πανω.αυτα παθαινουμε οταν απο τα σωματεια εκλεγονται αγγραματοι

  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017 ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙ:ΕΣΟΔΑ 240.000€,ΕΞΟΔΑ 239.500€ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 500€……ΜΥΑΛΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ 240.000€ Χ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΟΝ 720.000€€€€€€€€€€€. My ΜΑΡΚΕΤ………….

  • Ο πεινασμένος μαντιναδόρος πού είναι;;
    Κρύφτηκε;
    Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής πού είναι;;
    Κρύφτηκε;
    Αυτοί είναι Βατάλη οί Φίλοι σου.
    Θεέ μου φύλαγε με από τούς φίλους μου τούς εχθρούς μου τούς ξέρω!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.